USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Tobey Maguire’lı SpiderMan Filmleri Hakkında İlginç Bilgiler

Pek çok kişi için favori Spider-Man olan oyuncu Tobey Maguire, üçlemedeki performansı ile izleyenleri büyüledi. Yaklaşık yirmi yıl önce vizyona giren ilk Spider-Man filminin kamera arkası süreci ise düşündüğümüzden çok daha karmaşık geçti. Gelin Tobey Maguire’ı izlediğim

Tobey Maguire’lı SpiderMan Filmleri Hakkında İlginç Bilgiler
08-11-2022 17:32
Google News

Marvel ÖZETİ| Comics dünyasının en sevilen süper kahramanlarından bir tanesi olan Spider-Man, ilk kez 2002 yılında beyazperdede izleyicilerle buluştu. Sevilen kahramanı canlandıran oyuncu Tobey Maguire’dı. Tobey Maguire; 2002, 2004 ve 2007 yıllarında yapılan ilk üçlemede izleyiciden tam not aldı. Sonrasında 2021 yılında Spider-Man’i canlandıran diğer oyuncular Andrew Garfield ve Tom Holland ile Spider-Man: No Way Home filminde yeniden maskeyi taktı.

Tom Holland için ayrı bir parantez açmak gerekebilir ancak kabul edelim pek çok izleyici için Spider-Man demek Tobey Maguire demektir. Aradan yaklaşık yirmi yıl geçmesine rağmen hala Tobey Maguire’lı Spider-Man üçlemesi, pek çok kişinin favori yapımı. Bu filmlerin kamera önü kadar kamera arkasındaki süreç de bir hayli aksiyonlu geçti. Gelin Tobey Maguire’lı Spider-Man filmleri hakkındaki bazı ilginç detaylara yakından bakalım.

Tobey Maguire’lı Spider-Man filmleri hakkında bilgiler: 

Spider-Man karakterini canlandırmak isteyen pek çok oyuncu vardı.J. K. Simmons, Jonah Jameson rolünü kaptığını bir hayran forumundan öğrendi.Kirsten Dunst, Gwen Stacy olacağını zannediyordu.Başroller arasında yaşanan kısa aşk hikayesi az kalsın Spider-Man serisinin sonunu getiriyordu.Tobey Maguire’in sıska bedeni aslında ona ait değildi.Tobey Maguire havaya uçan yemekleri gerçekten de tepsiyle yakaladı.Spider-Man kostümüne girmek kadar içinden çıkmak da zahmetli bir süreçti.Öpüşme sahnesi Tobey Maguire için tam anlamıyla nefes kesici oldu.

Spider-Man karakterini canlandırmak isteyen pek çok oyuncu vardı: