USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

The Witcher’ın 4. ve 5. Sezonları İçin Onay Geldi

Netflix’in CD Projekt oyunlarından ve Andrzej Sapkowski’nin kitaplarından esinlendiği The Witcher dizisi, henüz 3. sezonun yayın tarihi belli değilken 4. ve 5. sezon onayını aldı.

The Witcher’ın 4. ve 5. Sezonları İçin Onay Geldi
15-09-2022 00:34
Google News

Polonyalı ÖZETİ| yazar Andrzej Sapkowski’nin kitaplarından esinlenerek yapılan The Witcher üçlemesi, oyun serisi olarak o kadar başarılı oldu ki hem yapımcısı olan CD Projekt’in küçük bir stüdyodan dünya devine dönüşmesini sağladı hem de yepyeni bir fantastik dünyanın kurulmasına önayak oldu.

Bu fantastik evrenin potansiyelini gören Netflix de 2019 yılının sonunda Henry Cavill’ın başrolünde olduğu The Witcher dizisini yayınlamıştı. Dizi bazı Witcher severler tarafından oyuncu seçimleri nedeniyle sertçe eleştirilmişti. Dizinin ikinci sezonu da bolca eleştiri almış olmasına rağmen Netflix 3. sezonun çekimlerinin tamamlandığını duyurmuştu.

3. sezon çıkmadan 4. ve 5. sezonların onayı geldi bile

Pek çok fantastik dizi sever, The Witcher’ın 3. sezonunun final sezonu olabileceğini düşünürken Netflix, sessiz sedasız bir şekilde 4. ve 5. sezonlara onay verdi bile. Hatta dizinin 4. sezonunun hikayesi şimdiden hazır bile. Ayrıca bazı kaynaklardan gelecek sezonlar hakkında şimdiden bilgiler gelmeye başladı.

Pek çok kaynaktan gelen ortak bir dedikoduya göre Netflix, dizinin 4. ve 5. sezonlarını arka arkaya çekebilir. Netflix’in son zamanlarda Viking: Valhalla’da denediği bu yeni sistemden memnun kaldığını ve bunu tüm Netflix yapımlarında uygulamak istediği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Tabii ki arka arkaya 2 sezonluk dizi çekmek hem prodüksiyon hem de oyuncular için oldukça zorlayıcı ancak daha önce yapıldığı ve olumlu sonuçlar alındığı için Netflix bu yöntemi tekrar deneyebilir gibi görünüyor. The Witcher’ın 3., 4. ve 5. sezonlarının yayın tarihileri ise hâlâ belirsizliğini koruyor.

www.idrak34.com


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
İnternet Alışverişlerinde Kart Numarası Dönemi Bitiyor!
İnternet Alışverişlerinde Kart Numarası Dönemi Bitiyor!

Mastercard, 2030 yılından itibaren internet alışverişlerinde kart numarası girme zorunluluğunu kaldıracak ve onun yerine rastgele oluşturulmuş tokenler kullanacak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu