USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

The Last of Us 3 bekleyenlere müjde!

Sevilen aksiyon-macera serisi The Last of Us, bu kez 3. oyunuyla karşımıza çıkacak gibi görünüyor. İşte detaylar.

The Last of Us 3 bekleyenlere müjde!
04-02-2024 18:53
Google News

Zombi ÖZETİ| istilasını konu alan, PlayStation platformuna özel aksiyon-macera oyunu serisi The Last of Us, hakkında çıkan haberlerle yine gündem oldu. Oyunun yapımcılarından Neil Druckmann, serinin 3. oyunu için kolları sıvadıklarını açıkladı.

Oyunun çıkış tarihi hala belirsiz

Ancak Druckmann'ın verdiği röportajda, The Last of Us 3‘ün çıkış tarihi hakkında kesin bir tarih vermekten kaçınması dikkat çekti. Ortaya çıkan ilk sızıntılara göre, oyunu oynayabilmek için yıllarca beklememiz gerekecek. İlk oyunla ikinci oyunun piyasa sürülme tarihi arasında tam tamına 7 yıllık bir boşluk olması, bu endişeleri doğruluyor.

the-last-of-us

Bu arada oyunun geçtiğimiz yıl yine The Last of Us adıyla yayınlanmaya başlayan HBO dizisi, reyting rekorları kırmaya devam ediyor. 2. sezonun çekimlerine başlandığı kaydedilirken, dizinin başrollerini sevilen oyuncular Pedro Pascal ve Bella Ramsey canlandırıyor. Ayrıca, dizi birçok farklı dalda ödül için aday gösterilmiş durumda.

The Last of Us 2. sezonu için heyecanlandıran gelişme!

The Last of Us 2. sezonu için heyecanlandıran gelişme!

The Last of Us 2. sezonu geliştirme aşamasına popüler dizi ve filmlerin yönetmenleri katılacak. Gelin detaylara birlikte göz atalım!

The Last of Us'ın konusu ne?

Oyun, tüm dünyayı saran zombi salgınına karşı hayatta kalan sayılı insanlar arasında olan Joel ve Ellie‘nin heyecan dolu macerasını konu alıyor. İki karakter arasındaki ilişkinin gelişimini merkezine alan seri, oynanışı ve hikayesi ile Playstation'a özel oyunlar arasında farklı bir yere sahip.



The Last of Us 3 hakkında ortaya atılan dedikodular ise, birçok oyunsever tarafından memnuniyetle karşılandı. Oyunun çıkış tarihi tam olarak bilinmese de, yeni haberlerle karşımıza çıkmaya devam edecek gibi görünüyor.