USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Tesla Araçları Sosyal Medyada Viral Yapan Aykırı Özellikleri - Webtekno

Yüzyılın inovasyon liderlerinden biri olan Elon Musk'ın elektrikli araba pazarında öncü şirketi Tesla, elektrikli otomobil endüstrisindeki güncellemelerine devam ederken sosyal medyada viral olmayı da ihmal etmiyor.

Tesla Araçları Sosyal Medyada Viral Yapan Aykırı Özellikleri - Webtekno
06-10-2023 20:13
Google News

İnovatif ÖZETİ| teknolojisi ile bazen çok övgü toplayan bazense linç yiyen Tesla otomobiller, sürekli yeni gelen güncellemeleri ile kullanıcılarına tamamen farklı bir sürüş deneyimi yaşatmaya adeta ant içmiş. 

Bazen akıllı çağırma, kaza önleme, otomobilin selde rahatça ilerleyebilmesi ve hızlı kalkış özellikleriyle bazen ise dolu yağmurunda parçalanan camları ve kaza videolarıyla sosyal medyada ilgi toplayan Tesla, otomobil sahiplerini bazen endişelendirip bazense hayran bırakarak gerçekten de farklı bir müşteri deneyimi yaratıyor. 

İşte şimdi şemsiye üreticileri endişelenmeye başlayabilir:

Hepimiz alışverişten çıktığımızda park alanında yağmur başladığında ıslanmamak için çözümler üretmeye başlıyoruz, değil mi? İşte burada Tesla'nın "Smart Summon" özelliği yine yardımınıza koşuyor. Bu özellik sayesinde, otopark kapısını açarken yaptığınız gibi telefonunuzla arabayı yanınıza çağırabiliyorsunuz. Böylece yağmurda ıslanmadan arabaya binebilirsiniz.

Akıllı Çağırma (Smart Summon) özelliği ile eve dönüş saatlerinizi esnetebilirsiniz.

Bu özellik, bir Tesla sahibinin akıllı telefonlarından araçlarını çağırmasına olanak tanıyor. Özellikle park yerlerinde, aracınızı otoparkın belirli bir bölgesinden almak için kullanabilirsiniz. Tesla'yı telefonunuzdaki mobil uygulamadan çağırdığınızda etrafındaki engelleri algılayarak size doğru hareket etmeye başlıyor.

Mesela bu videoda otopark kapanma saatini kaçıran sürücü, Tesla'nın akıllı çağırma özelliğini kullanarak geç saatte kapalı olan otoparkın kapısını açıyor. Yine de bu özelliğin şu anda sadece özel mülklerde veya belirli koşullar altında kullanıldığı da ekleyelim.

Kazadan kaçma refleksleri: