USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

TCL, Türkiye'ye Resmen Giriş Yaptı - Webtekno

Çinli teknoloji firması TCL, Türkiye pazarına resmen giriş yaptı. Marka, özellikle de televizyonlarıyla tüketicileri etkilemeye çalışacak gibi görünüyor.

TCL, Türkiye'ye Resmen Giriş Yaptı - Webtekno
29-01-2024 15:52
Google News

Bir ÖZETİ| süredir Türkiye'de de ilgi gören teknoloji şirketlerinin başında gelen TCL Electronics, Türkiye'ye resmen giriş yaptı. Bugün gerçekleştirdiği etkinlikte ilk mağazasını açan firma, ülkemizdeki geleceğine ilişkin önemli açıklamalarda da bulundu.

TCL Electronics Türkiye Genel Müdürü Timo Xu tarafından yapılan açıklamada, TCL'nin Türkiye'deki hedeflerine yer verildi. Yapılan açıklamaya göre TCL, 2028 yılı itibarıyla Türkiye'deki bir numaralı televizyon markası olmayı amaçlıyor. Bugüne dek Bilkom iş birliğinde sürdürdükleri varlıklarını sağlamlaştırmak istediklerini söyleyen Xu, Türkiye'de de önemli başarılar elde etmeye devam edeceklerine inandığını belirtti.

"200 binden fazla haneye ulaştık"

TCL Türkiye

Bilkom Genel Müdürü Fikret Ballıkaya tarafından yapılan açıklamalarda ise şu ifadelere yer verildi:

Dört yıl önce TCL Electronics ile başlayan iş birliğimizi duyurduğumuzda üç temel vaadimiz olmuştu. TCL’nin Türkiye’de pazara sunduğumuz ürünleri Türkiye’de üretmek ve bu ürünlerin yerlilik oranını artırmak. Dünyada satılan standartlarda, aynı donanım özellikleriyle bu üretimi yapmak ve Türk tüketicisinin dünya ile aynı teknolojiyi deneyimlemesini sağlamak. Bugün bu taahhütleri yerine getirdik. Son taahhüdümüz olan Türkiye’nin TCL için bir üretim merkezi olması konusunda önemli adımlar attık. Kısa süre önce Kıbrıs ile başlayan süreç, yakında bölge ülkelerine doğru genişleyecek. İlk kez üretici-dağıtıcı olarak yer aldığımız TV kategorisinde, TCL ile oldukça önemli işlere imza attık, 200 binden fazla haneye ulaşarak TCL’nin Türkiye’deki yolculuğuna öncülük ettik. Bu değerli global markaya, Türkiye yolculuğunda başarılar diliyorum.

TCL Türkiye girdi

TCL'nin İstanbul'daki etkinliğine katılan isimlerden bir tanesi de TCL Electronics Orta Doğu ve Afrika Genel Müdürü Sunny Yang'dı. Türkiye'ye resmî girişi memnuniyetle karşılayan Yang, konuyla ilgili şöyle konuştu:


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Android'de birden fazla Instagram hesabı nasıl kullanılır? – 2024
Android'de birden fazla Instagram hesabı nasıl kullanılır? – 2024

Birden fazla Instagram hesabı nasıl kullanılır? İşte sizin için hazırladığımız birden fazla instagram hesabı kullanma rehberi...

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu