USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Tartıştığı nişanlısını bıçakla öldürüp su istedi

Malatya’da tartıştığı nişanlısını göğsünden bıçaklayarak öldüren kadın, sığındığı iş yerinde su istedikten sonra polise teslim oldu.

Tartıştığı nişanlısını bıçakla öldürüp su istedi
07-08-2023 07:22
Google News
Malatya’da ÖZETİ| tartıştığı nişanlısını göğsünden bıçaklayarak öldüren kadın, sığındığı iş yerinde su istedikten sonra polise teslim oldu.Abone ol

Olay, gece yarısı Battalgazi ilçesine bağlı İstiklal Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Evliyaoğlu Sokak'ta bulunan bir apartmanın zemin katında yaşayan A.B.’nin (43) ikametine gelen nişanlısı Ulaş Kuruçay (44) ile kadın arasında ailevi bir konudan dolayı tartışma çıktı.

Çıkan tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda A.B. nişanlısını bıçakla göğsünde yaraladı. Kendisi de elinden yaralanan genç kadın, bulunduğu ikamete yakın bir noktadaki bir iş yerine suç aletiyle birlikte sığınarak Ulaş Kuruçay’ı öldürdüğünü belirtip su istedi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, Ulaş Kuruçay kaldırıldığı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

Olayda hafif şekilde yaralanan A.B. ise kaldırıldığı Battalgazi Devlet Hastanesi’ndeki işlemleri sonrası gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Burçlara veya Fallara Neden İnanıyoruz?
Burçlara veya Fallara Neden İnanıyoruz?

Günlük burcunuzu okuduğunuzda ya da birisi size fal baktığında söylenenlerin ne kadar da size uygun olduğunu düşünüyorsunuz değil mi? Bunu düşünmeniz normal çünkü bunları söyleyenler Barnum etkisini kullanma konusunda bir usta.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu