USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Taktığınız Saat Türü Kişiliğinizi Yansıtıyor!

Bi’ düşününce bazı insanların âdeta zamanı yönetme konusunda usta olduğunun farkındasınızdır. Sabah kalktıklarında, günün her dakikasını en verimli şekilde kullanırken buluşmalara da asla geç kalmaz hatta erken giderler. Peki, bu insanların sırrı ne biliyor musunuz?

Taktığınız Saat Türü Kişiliğinizi Yansıtıyor!
12-04-2024 19:02
Google News

Yapılan ÖZETİ| bir araştırmaya göre saat takan insanlar, disiplinli ve vicdanlı olma özellikleri taşıyor. Vicdanın burada konuyla ne alakası olduğunu düşünebilirsiniz tabii ki ancak bunun da bir sebebi var.

Araştırmanın detaylarına baktıktan sonra belki de kendi hayatınız için ufaklık bir değişiklik yapıp saat takmayı alışkanlık hâline getirebilir veya saatinizin türünü değiştirebilirsiniz.

Araştırma, akıllı saat yerine standart kol saati takanlar üzerinde yapılıyor.

saat takmak

Az önce saat türünüzü değiştirme kararı alabilirsiniz demiştik çünkü bu çalışmada akıllı saatler devre dışı. Standart kol saati teknoloji açısından oldukça yetersiz kalsa da bu saatleri takmanın yüksek seviyede vicdanla alakalı olduğu düşünülüyor.

Yine konumuz vicdana geldi çünkü araştırmacılar, standart bir saat alma kararının basitçe zamanı bilme, daha organize olma ve dolayısıyla da daha vicdanlı olma çabası olduğunu varsayıyor.

Akıllı saatlerin ise genellikle fiziksel veya fizyolojik aktivitelerle alakalı olduğu düşünüldüğünde bu türdeki saatleri alan insanların hâlihazırda daha sağlıklı bir yaşam tarzı süren insanlar tarafından alındığı söyleniyor.

En az bir yıl boyunca standart kol saati takanlar baz alındı.