USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Süleyman Hilmi Tunahan cemaatinin Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararına cemaat içinden tepki

Süleyman Efendi’nin talebesi Adalet Partisi eski Balıkesir Milletvekili Müftü Hüsnü Yılmaz, cemaati yanlış yönlendirdiğini söylediği Alihan Kuriş'e tepki göstererek “Bu vebalin altından kalkamazsın” uyarısı yaptı.

Süleyman Hilmi Tunahan cemaatinin Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararına cemaat içinden tepki
21-05-2023 13:18
Google News

Süleymancılar ÖZETİ| cematinin lideri Alihan Kuriş'in "Erdoğan'ı desteklemiyoruz" açıklamasına Süleyman Efendi’nin talebesi Adalet Partisi eski Balıkesir Milletvekili Müftüsü Hüsnü Yılmaz'dan sert tepki geldi.

“BU VEBALİN ALTINDAN KALKAMAZSIN”

"Daha önce kardeşlerimizi İstanbul'da şaşırttı" diyerek Alihan Kuriş'i eleştiren Hüsnü Yılmaz "Milyonlarca kardeşimizi küfre yönlendirmenin vebalinin atından kalkamazsın. Bu sefer işin sabrı kalmadı çünkü PKK ile altı ok, İngiliz, Amerika, Fransa birleşti. Bütün küfür kuvvetleri birleşti. hala sabredersek bize de millet arkamızdan beddua edecek." dedi.

ÜSTADIN SÖZÜYLE ALTI OK UYARISI

Yılmaz cemaate İslam konusunda CHP tehdidini şu sözlerle aktardı;

Hazreti üstadımızın bir tek cümlesini söyleyeyim onunla bitireyim. Üstad "Bu altı ok var ya, bu imanın altı şartına karşı uydurulmuş ve tanzim edilmiştir. Bu altı okla imanın altı şartı yok edilecektir. İmanın esaslarına saplanacak oklardır. Bunlara oy vermek şöyle dursun. En ufak bir muhabbet besleyende iman ve İslam bulunmaz." buyurmuştur. 

"GEÇMİŞ SEÇİMLERDEKİ HATANIN BİN MİSLİ ŞİMDİ YAPILDI"

Süleyman Efendi’nin talebesi Adalet Partisi eski Balıkesir Milletvekili Müftüsü Hüsnü Yılmaz'ın açıklamaları şu şekilde;

Sevgili Mahmud'um Alihan Kuriş denilen adam ne hale getirdi teşkilatı. Rus gavuruyla ABD gavuru birleşseydi kursları bu kadar feci duruma getiremezdi. Herkes kursa saldırıyor. Şimdi bu seçimden sonra bilhassa kurstan talebelerini çekiyorlar. Yardım zaten kesildi. Ama işin en kötü tarafı ne biliyor musun? PKK'ya 6 oka oy verdirmek suretiyle İngiliz gavurunun planladığı ABD kafirlerinin de beraber olduğu bütün şer güçlerinin birleştiği bir yere alenen oy verdirtti ve böylece geçmiş seçimlerdeki hatanın bin misli belki bir milyar misli daha tehlikelisini yaparak utanmadan sıkılmadan kardeşlerimizi küfre sevk etti. Kısacası ne din kalır ne iman.

"MILYONLARIN HAKKINI ÜZERİNE ALDIN"

PKK'ya 6 okun altına imza atacak mühür basacak kişi Müslüman da olmaz, nikahı da gider, dini de gider, Ebu Cehilin yanında yerini alır, bu kesin! Kaytaran Alihan kendini manevi mesuliyetten kurtaracağını zannediyor. kendi yaptığı günah bir tarafa boğazına kadar yoruldu da şimdi milyonlarla kardeşimizi küfre hizmet ettirmekle milyonların hakkını üzerine aldın. Bunu hesabını nasıl vereceksin. Bunun tövbesi de olmaz. ne kadar tövbe etse milyonların günahının altından kalkamaz. Bizim pırlanta gibi bir vilayetimiz olan hazreti üstadımızın kemal ağabeyin "Bizim Antalya" dediği yeri solcuların durağı yaptı. PKK'nın merkezi yaptı. O kadar ilerideyken sağ şimdi sol ileri geçti.

İstanbul'da İmamoğlu'nu belediye reisi yapacağım diye kardeşlerimizi şaşırttırdı. İstanbul'da kardeşlerimize sola oy verdirtti. İstanbul'da bu vebalin altından kalkmak mümkün mü. Hazreti üstadımızın bir tek cümlesini söyleyeyim onunla bitireyim. Üstad "Bu altı ok var ya, bu imanın altı şartına karşı uydurulmuş ve tanzim edilmiştir. Bu altı okla imanın altı şartı yok edilecektir. İmanın esaslarına saplanacak oklardır. Bunlara oy vermek şöyle dursun. En ufak bir muhabbet besleyende iman ve İslam bulunmaz." buyurmuştur. 

"BU SEFER İÇİN SABRI KALMADI"

Haydi bildiklerini yapsınlar. Ben şu yaşlı halimle ölmeden bunları söyleyebildim. Daha önce söyleyecektim ama biraz sabır mı etsek dedik. Bu sefer işin sabrı kalmadı çünkü PKK ile altı ok, İngiliz, Amerika, Fransa birleşti. Bütün küfür kuvvetleri birleşti. Hala sabredersek bize de millet arkamızdan beddua edecek. Elhamdülillah o bedduadan kurtulduk. Şimdi millet arkamızdan rahatlıkla dua edebilir. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Steam’in En Çok Beklenen Oyunu Manor Lords Çıktı
Steam’in En Çok Beklenen Oyunu Manor Lords Çıktı

Gerçekçi ve keyifli bir Orta Çağ simülasyon deneyimi sunan Manor Lords çıkış yaptı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu