USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Su dolu bardakla oynayan kediye ait iki resim arasındaki farkları sadece gözlem ustaları bulabilir!

Su dolu bardakla oynayan kediye ait iki resim arasındaki farkları bulmanız için hazırlanan bu görsel zeka testinde 3. farkı 7 saniye içerisinde sadece bu işin ustaları fark edebilir. Peki, siz onlardan biri misiniz? Hadi görelim!

Su dolu bardakla oynayan kediye ait iki resim arasındaki farkları sadece gözlem ustaları bulabilir!
20-04-2024 14:17
Google News

Entelektüel ÖZETİ| yeteneklerinizi ve vizyonunuzu geliştirmenin en basit yollarından biri farkları tespit etme bulmacalarıdır. Su dolu bardakla oynayan kediye ait iki resim arasındaki farkları bulmanız için hazırlanan bu görselde farkları tespit ederek zihinsel gelişmenizi desteklerken eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacak bir zeka testidir.

Su dolu bardakla oynayan kediye ait iki resim arasındaki farkları tespit etmek kolay gibi görünse de aslında sizi zorlayacak ve son farkı ararken kafanızı kaşımanıza sebep olacaktır. Bu yüzden tüm görseli en baştan detaylıca incelemeniz gerekir.

Mükemmel çıtırtısıyla: Çin böreği tarifi, nasıl yapılır?Mükemmel çıtırtısıyla: Çin böreği tarifi, nasıl yapılır?

SU DOLU BARDAKLA OYNAYAN KEDİYE AİT İKİ RESİM ARASINDAKİ FARKLARI BULUN

Su dolu bardakla oynayan kediye ait iki resim arasındaki farkları sadece gözlem ustaları bulabilir!

Yukarıda sırtında ve kafasında kırmızı çizgileri olan ve yaramazlık yaparken yakalanan sevimli bir kediye ait iki resim görüyorsunuz. Ancak bu iki resim birbirinin aynısı değil. Bu iki resmi birbirinden ayıracak 3 fark var.

Bizde sizden su dolu bardakla oynayan kediye ait iki resim arasındaki bu 3 farkı bulmanızı istiyoruz. Bu farkları bulmak için de sadece 7 saniye süre kısıtlamanız var. Düzenli olarak bu tarz içerikleri çözen ve uyanık bir zihin iki resim arasındaki 2 farkı en kısa sürede bulacak ancak 3. farkı sadece bu işin ustaları tespit edebilecek.

O harfleri arasındaki 0 rakamını 6 saniyede bulabilecek kadar dikkatli misiniz? Optik illüzyon testi ile kendinizi test edin!O harfleri arasındaki 0 rakamını 6 saniyede bulabilecek kadar dikkatli misiniz? Optik illüzyon testi ile kendinizi test edin!

Su dolu bardakla oynayan kediye ait iki resim arasındaki farkları sadece gözlem ustaları bulabilir!

Zamanlayıcınızın 7 saniyeye ayarlayın ve gözlerinizi ovuşturun. Tüm dikkatinizi toplayarak görseli bir köşesinden diğer köşesine kadar tarayın. Süreniz bittiğinde ise eğer su dolu bardakla oynayan kediye ait iki resim arasındaki farkların tamamını bulamadıysanız sayfayı kaydırmayı durdurun. Çünkü sayfanın sonunda sizler için çözümü içeren görseli paylaşıyor olacağız.

Eğer isterseniz süreyi tekrar başlatarak kendinize bir şans daha verebilirsiniz. İsterseniz de çözüm görseline giderek merakınızı giderebilirsiniz.

Su dolu bardakla oynayan kediye ait iki resim arasındaki 3 farkı bulan okuyucularımızı ise tebrik ederiz. Siz artık bu işin ustası olmuşsunuz. Bu tarz içerikler artık sizin için çerez niteliğinde.

Buzdolabının sebzelik çekmecesi ne işe yarar? Buzdolabının sebzelik çekmecesi en etkili nasıl kullanılır?Buzdolabının sebzelik çekmecesi ne işe yarar? Buzdolabının sebzelik çekmecesi en etkili nasıl kullanılır?

Ev yapımı sürülebilir çikolata tarifi, nasıl yapılır? Basit ev yapımı nutella tarifi…Ev yapımı sürülebilir çikolata tarifi, nasıl yapılır? Basit ev yapımı nutella tarifi…

Peki, bu 3 fark neredeydi? İşte su dolu bardakla oynayan kediye ait iki resim arasındaki farkların yeri;Su dolu bardakla oynayan kediye ait iki resim arasındaki farkları sadece gözlem ustaları bulabilir!Bu tarz içerikleri seviyor ve beğenerek takip ediyorsanız neden ağaçta gezinen sincaba ait iki resim arasındaki 3 farkı ya da görselde bir yaprağı eksik olan çiçeğin hangisi olduğunu bulmayı denemiyorsunuz?

İlginizi çekebilir;

Spor ekipmanlarının gelişigüzel yerleştirildiği bu görselde kaç tane futbol topu olduğunu sayabilir misiniz?Spor ekipmanlarının gelişigüzel yerleştirildiği bu görselde kaç tane futbol topu olduğunu sayabilir misiniz?

Karşınızdaki kişi ile kimyanızın uyuşup uyuşmadığını nasıl anlarsınız? İkili ilişkilerde 'ben nerede hata yaptım' dememek için...Karşınızdaki kişi ile kimyanızın uyuşup uyuşmadığını nasıl anlarsınız? İkili ilişkilerde "ben nerede hata yaptım" dememek için...

Satranç bulmacası #8: Satranç oyununu tek hamlede şah mat yaparak bitirebilir misin?Satranç bulmacası #8: Satranç oyununu tek hamlede şah mat yaparak bitirebilir misin?


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Ferrari en güçlü otomobilini tanıttı! 830 beygirlik 12 Cilindri
Ferrari en güçlü otomobilini tanıttı! 830 beygirlik 12 Cilindri

Ferrari, 820 beygir gücündeki yeni canavarı 12 Cilindri ile 9,500 rpm'lik V12 motorlu içten yanmalı otomobilini tanıttı. İşte özellikleri...

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu