USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sturm Graz Galatasaray maçı canlı izle | Spor Smart HD internet yayını

Haber 7 - Yeni sezon çalışmalarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray, ilk maçını Sturm Graz ile oynuyor. İki takım arasındaki hazırlık karşılaşması ülkemizde Spor Smart HD kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. Peki, Sturm Graz Galatasaray maçı ne zaman ve saat ka

Sturm Graz Galatasaray maçı canlı izle | Spor Smart HD internet yayını
09-07-2022 19:53
Google News

Avusturya ÖZETİ| Bundesliga ekiplerinden Sturm Graz ile Galatasaray, Merkür Arena'da sahaya iniyor. İki takım arasındaki bu müsabaka ülkemizde Spor Smart HD kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. Peki, Sturm Graz Galatasaray maçı ne zaman ve saat kaçta başlıyor? Bilindiği üzere teknik direktör Domenec Torrent'le yol ayrımına giden Sarı-Kırmızılılar, bu noktayı Okan Buruk'la doldurmuştu. Öte yandan şimdiye dek Kazımcan Karataş ve Abdülkerim Bardakcı ile anlaşma sağlandı. İşte, Sturm Graz Galatasaray maçını izleme yöntemleri...

STURM GRAZ GALATASARAY MAÇI NASIL CANLI İZLENİR?

Avusturya temsilcisi Sturm Graz ile Galatasaray arasındaki hazırlık maçı, ülkemizde Spor Smart HD kanalında canlı ve şifresiz olarak seyredilebiliyor. Ayrıca, Spor Smart'ın yer aldığı internet platformlarından da maç takibi yapılıyor. Bu adresler dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek müsabakaya dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray

MAÇ NE ZAMAN?

Günlerdir merakla beklenen Sturm Graz Galatasaray maçı, 9 Temmuz Cumartesi günü saat 20.30'da başlıyor. Bu müsabaka rakip takımın evi Merkür Arena'da oynanıyor. Maç öncesinde biletler internet üzerinden satışa sunulmuştu. Yetişkinler için 15 Euro, çocuklar için de 10 Euro talep ediliyor. Buna ek olarak maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 22 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor.

KARŞILAŞMANIN 11'LERİ

STURM GRAZ: -

GALATASARAY: Okan, Van Aanholt, Taylan, Omar, Oğulcan, Morutan, Emre Akbaba, Aytaç, Emin, Abdülkerim, Emre Kılınç

GALATASARAY'IN AVUSTURYA PROGRAMI

Okan Buruk idaresindeki Galatasaray, 7 Temmuz Perşembe günü itibariyle İstanbul'dan hareket ederek Graz'a uçtu. Cimbom burada ilk olarak Sturm Graz'la kozlarını paylaşıyor. 19 Temmuz'da Türkiye'ye dönmeyi planlayan ekibin ilk etaptaki maç programı şu şekilde:

9 Temmuz Cumartesi saat 20.30 Avusturya ekibi Sturm Graz (Stat: Merkur Arena)

13 Temmuz Çarşamba saat 20.00 Macaristan'dan MOL Fehervar (Stat: Profertil Arena Hartberg)

16 Temmuz Cumartesi saat 20.00 Çekya temsilcisi Sigma Olomouc (Stat: Profertil Arena Hartberg)

19 Temmuz Salı saat 19.00 Çekya ekibi Pardubice (Stat: Sportzentrum Graz-Weinzödl)

Bu maçlar tamamlanır tamamlanmaz 19 Temmuz'da yurda dönülecek. 19 Temmuz'dan 26 Temmuz'a kadar Florya'da çalışmalarını sürdürecek ekip, 26 Temmuz'da bir kez daha yurt dışına çıkacak. Bu kamp dönemi de Süper Lig'in başlamasıyla beraber sona erecek.