USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Son Dakika... Türkiye'den Yunanistan'a uyarı: Karşılıksız bırakmayız!

Bakan Akar, Şam'la gerçekleştirilen üst düzey görüşmeye ilişkin, "Terörle mücadelemizde asla taviz vermeyeceğimizi söyledik." dedi. Bakan Akar, Yunanistan'a da uyarı da bulunarak, "Bize yapılan hiçbir tacizi karşılıksız bırakmayız." dedi.

Son Dakika... Türkiye'den Yunanistan'a uyarı: Karşılıksız bırakmayız!
06-01-2023 13:15
Google News

SON ÖZETİ| DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Tokat’ta AK Parti'nin "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" kapsamında önemli açıklamalarda bulundu. Yunanistan'a da uyarılarda bulunan Bakan Akar, "Bize yapılan hiçbir tacizi karşılıksız bırakmayız. Yanlış hesap Ankara'dan döner!" dedi.

Hulusi Akar'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

"Terörü kaynağında yok etmek için mücadelemizi sürdürüyoruz. Terörü bitirme konusunda son derece kararlıyız.

Çözüm süreci teröristler tarafından istismar edildi. Mehmetçik girilemez denilen yerlere girdi, çıkılamaz denen yerlerden çıktı. Bunların inlerini yıktık. Teröristler kazdıkları yerlere gömüldüler.

Her zaman söylüyoruz, Türkler ve Kürtler kardeştir. 85 milyon birlik ve beraberlik içinde bu mücadeleyi devam ettireceğiz.

Terörü kaynağında yok etme stratejimizi sürdürüyoruz. Teröristlerin inlerini, barınaklarını yıktık, yıkmayı sürdürüyoruz. Terör belasından halkımızı kurtarmaya kararlıyız.