USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'daki tarihi dev mitingde müjdeleri verdi!

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart seçimlerine doğru en büyük mitinglerinden birini bugün İstanbul'da Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yüz binlerce vatandaşın katıldığı mitingde önemli mesajlar verdi.

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'daki tarihi dev mitingde müjdeleri verdi!
24-03-2024 16:22
Google News

Son ÖZETİ| dakika haberi... 31 Mart yerel seçimleri için geri sayım başladı... Sandığa gitmeye günler kala İstanbul, yüz binlerce vatandaşın katılımıyla AK Parti'nin "Yeniden İstanbul mitingine" ev sahipliği yaptı.

Tarihi dev mitingde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'yi eleştirerek "Bu şehir 30 yıl geriye gitti, Balya balya, bavul bavul paralar bir yerlerden gelip bir yerlere gidiyor. Kimse bu görüntülerin makul, mantıklı izahını yapamadı." dedi.

Öte yandan Ekrem İmamoğlu'nun metro açıklamalarına da cevap veren Erdoğan, "Utanmadan metro yaptım diyor. İstanbul'daki mevcut metroların tamamı bize ait. Zamanının yarısı kayakta, tatilde, yarısı genel başkanını devirmek için geçiyor. Kalan zamanda İstanbul'a bir şey kalmıyor. Ekrem bey yarı zamanlı mesai yaptı.' dedi.

BAŞKAN ERDOĞAN MÜJDELİ HABERLERİ DUYURDU

11 farklı raylı sistem hattını birbirine bağlayacak Büyük İstanbul Tüneli, İstanbul'un ulaşımında ciddi rahatlama sağlayacaktır.

Seyahat hızı 350 kilometreyi bulacak, süresi 80 dakika olacak Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi'nin ihalesine bu yıl çıkıyoruz.

Şehrimiz için önemli bir prestij projesi olan Haliç Yat Limanı ve Kompleksimizin ilk etabını önümüzdeki aylarda hizmete alıyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dev mitingde açıklamalarda bulunuyor; 

Maşallah, meydan gümbür gümbür 31 Mart'a yürüyor. Sevgili İstanbullular, kıymetli hanımefendiler, aziz kardeşlerim sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Meydan gümbür gümbür 31 Mart'a yürüyor.

Bu şehri CHP zulmünden 31 Mart'ta kurtarmamız gerekiyor. 1 hafta durmayacağız, gece gündüz demeden çok çalışacağız. 1 Nisan'da İstanbul yeniden sahiplerine kavuşsun.

Bu İstanbul ki Kızılelma'dır, bu İstanbul ki Fatih'i dünyanın gördüğü en büyük hakanlardan biri yapmıştır. Bu İstanbul mazlumlara yurt olan anne şehirdir. İstanbul sanat eserine dönüştürülmüş hazinedir.

"İSTANBUL'DA YENİ BİR DÖNEMİ BAŞLATACAĞIZ"

Bu kardeşinizin de doğup büyüdüğü, her karışına aşkla bağlı olduğu İstanbul bugün bir başka güzel. Bugün burada coşkun akan ırmak misali yatağına sığmayan bir İstanbul görüyorum. Sizlerle birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. İstanbul'a teşekkür borcumu ifade etmek istiyorum. 14-28 Mayıs seçimlerinde verdiğiniz destek için her birinize şükranlarımı sunuyorum. Murat Kurum'la İstanbul'da yeni bir dönemi başlatacağız. 1 hafta çok çalışacağız.  

İstanbul, senin için ne desek eksik kalır. Biz de sözün bittiği yerde alt-üst yapısı ile sana hizmete talibiz. Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazır mıyız?

İnşallah sizlerle birlikte Ramazan Bayramı gelmeden 31 Mart'ı milli irade bayramı haline getireceğiz. İstanbul'un belediyecilik hizmetlerinde yeni dönemin kapılarını beraber açacağız. 5 yıllık fetret devrine son vererek eser ve hizmet siyasetini başlatacağız. Rabbim hepinizden razı olsun.

Şu Haliç neydi, rezillik. Orayı çamur deryasından bu kardeşiniz kurtardı. Ve şimdi orada oyun parkları var.