USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BÄ°ST 0.000
Politika

Son dakika: Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler! O isme dikkat çeken doğal gaz çağrısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Başkan Erdoğan daha sonra Cezayir Cumhurbaşkanı Tebbun ile telefon görüştü.

Son dakika: Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler! O isme dikkat çeken doğal gaz çağrısı
19-10-2022 20:13
Google News

Son ÖZETİ| dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre görüşmede, Rusya-Ukrayna savaşındaki son gelişmeler ele alındı.

TÜRKİYE HER TÜRLÜ KATKIYI SUNMAYA HAZIR

Erdoğan, görüşmede, diplomatik çözüm vizyonunu her koşulda canlı tutmak gerektiğini belirterek savaşın müzakereler yoluyla sona erdirilmesi için gereken her türlü katkıyı sunmaya hazır olduklarını ifade etti.

ERDOÄžAN'DAN ZELENSKÄ°Y'E TEÅžEKKÃœR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bartın'da maden ocağında meydana gelen patlama dolayısıyla yayımladığı taziye mesajı için Zelenskiy'e teşekkür etti.

CEZAYİR CUMHURBAŞKANI İLE DE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenskiy ile yaptığı görüşmenin ardından Cezayir Cumhurbaşkanı Tebbun ile de iletişime geçti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre görüşmede, Türkiye-Cezayir ilişkileri ve bölgesel konular ele alındı.

DOĞAL GAZ KONUSUNDA İŞ BİRLİĞİNİ ARTIRMA ÇAĞRISI

Erdoğan, görüşmede, iki kardeş ülke arasındaki ilişkilerin müşterek gayretler sonucu ulaştığı müstesna seviyeden memnuniyet duyduğunu ifade etti.

FETÖ ile mücadele konusunda attığı samimi adımlar için Tebbun'a teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm alanlarda olduğu gibi enerji sektöründeki, özellikle de doğal gaz konusundaki iş birliğinin artırılmasını istedi.


Editor : Åžerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Antik Olimpiyatlarda Hangi Branşlar Vardı?
Antik Olimpiyatlarda Hangi Branşlar Vardı?

Her dört yılda bir düzenlenen ve yalnızca spor değil, bir kültür temsili de olan olimpiyatlar, çok uzun yıllar; hatta yüzyıllar önce de oynanıyordu!

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKÄ°TLERÄ°
Gazete ManÅŸetleri
Yol Durumu