USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbullulara müjdeyi verdi!

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Sultanbeyli Kent Meydanı'nda halka hitap etti. Erdoğan yaptığı konuşmada, 5 yılda İstanbul'da 650 bin konutun dönüşümünün tamamlanacağını söyledi.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbullulara müjdeyi verdi!
29-03-2024 20:12
Google News

Son ÖZETİ| dakika haberi... Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sultanbeyli Kent Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.

 

İmamoğlu'na tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ulaşımıyla, depreme hazırlığıyla İstanbul içler acısı hale gelmiştir. Lazım olduğunda ya tatilde ya cumhurbaşkanı yardımcılığı peşinde ya büyükelçilerle Sarıyer’de balıkta" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Murat Kurum, önümüzdeki 5 yılda İstanbul’da depreme dayanıksız yapıların hepsini dönüştürecek. 650 bin konutun dönüşümünü 5 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayacak." ifadelerini kullandı.

 

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde; 

Ahde vefanız için sizlere teşekkür ediyorum. Sultanbeyli ile bizim aramızdaki bağ çok eskidir. Anadolu'nun dört bir yanından buraya gelen halkımız hep sahipsiz bırakıldı.

"VESAYETÇİLERE DARBECİLERE EYVALLAH ETMEDİĞİMİZ İÇİN ÖNÜMÜZE TUZAKLAR KURULDU"

Sultanbeyli bir dönem ülkemizdeki hak ve özgürlük gasplarının sembolü haline gelmişti. Vesayetçiler ve darbecilere eyvallah etmediğimiz için önümüze tuzaklar kuruldu.