USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep'te açıklama yapıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Mayıs 2. tur seçimleri öncesi deprem bölgesindeki ziyaretleri kapsamında Gaziantep'te açıklamalarda bulunuyor.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep'te açıklama yapıyor
21-05-2023 19:58
Google News

Cumhurbaşkanı ÖZETİ| Recep Tayyip Erdoğan, 28 Mayıs 2. tur seçimleri öncesi deprem bölgesindeki ziyaretleri kapsamında Gaziantep'te açıklamalarda bulunuyor.

Sevgili Gaziantepliler, kıymetli hanımefendiler, sevgili gençler, değerli kardeşlerim sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Biliyorsunuz Gaziantep'in bizim gönlümüzdeki yeri her zaman farklı olmuştur. Asrın felaketi sonrası diğer illerimiz gibi Gaziantep'i de yalnız bırakmadık. Dün Adıyaman ve Kahramanmaraş'taydık. Bugün Hatay'a geldik. Defne Hastanemizin açılışında vatandaşlarımızla bir araya geldik. Şimdi de Gaziantep'teyiz. Gaziantep ne muhteşemsin. Çok güçlüsün Gaziantep. Bay bay Kemal'i emekli ediyor musunuz? Gaziantep bunu yapar, ben Gaziantep'e inanıyorum.

Haberin Ayrıntıları Geliyor...

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et