USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Son Dakika: Bahçeli oyunu Ankara'da kullandı!

Son dakika haberi... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da oyunu kullanıyor.

Son Dakika: Bahçeli oyunu Ankara'da kullandı!
14-05-2023 13:17
Google News

Siyasiler ÖZETİ| oyunu kullanmaya başladı

GALERİNİN DEVAMI <p>Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oy verme işlemi, Türkiye genelinde saat 08.00 itibarıyla başladı. </p><p>Saat 17.00'ye kadar <a href=sürecek oy verme işlemine siyasiler de başladı.

"><p>Adalet <a href=Bakanı Bekir Bozdağ, Bahçelievler Saadet Özdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu ile geldi.

"><p>CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, <a href=Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimi için oyunu Tekirdağ'da kullandı.

"><p>Faik Öztrak, "><p>Eşi Hamdiye Soylu ile birlikte sabah saatlerinde okula gelen Soylu, vatandaşlarla selamlaşarak, oyunu 1003 nolu sandıkta kullandı.</p><p>Gazetecilere seçim güvenliğine ilişkin açıklamalarda bulunan <a href=Bakan Soylu, “Türkiye’ye hayırlı ve uğurlu olsun. Sabahın erken saatlerinden itibaren tüm ülkedeki oy kullanma işlemleri ile arkadaşlarımızla değerlendirme yaptık. Oy kullanma işlemleri tüm Türkiye’de sorunsuz bir şekilde başlamıştır." açıklamasında bulundu.

"><p>İstanbul Üsküdar Beylerbeyi'ndeki Hacı <a href=Sabancı Anadolu Lisesi'nde oyunu atan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Ülkemiz için hayırlara vesile solsun" dedi.

"><p>Gençlik ve <a href=Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve eşi Ayşe Betül Kasapoğlu, oylarını İzmir Atatürk Lisesi'ndeki 1260 numaralı sandıkta kullandı.

"><p>Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, oyunu Ankara Bilkent'te T. Emlak <a href=Bankası Ortaokulu'nda kullandı. Babacan, "Ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olsun." dedi.

"><p>AK Parti <a href=Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, oyunu, Bartın Amasra Kaleşah Ortaokulu'nda kullandı.

"><p>Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri kapsamında Antalya'nın Alanya ilçesinde oyunu kullandı. Çavuşoğlu, <a href=Türkler Mahallesindeki Ayşen-Cengiz Urfalıoğlu İlkokulu 2333 nolu sandıkta oyunu verdi.

"><p>Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep <a href=milletvekili adayı Abdulhamit Gül (solda), Şehitkamil ilçesindeki Mahmut Hümayun Özhelvacı Ortaokulu'nda 1250 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

"><p>Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı ve CHP Erzincan milletvekili adayı Mustafa Sarıgül oyunu kullandı.</p><p>Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı <a href=Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için eşi Gökçen, çocukları Göktürk ve Zeynep ile Çankaya ilçesindeki Kocatepe Mimar Kemal Anadolu Lisesi'ne gelerek 1276 numaralı sandıkta oy kullandı.

"><p>Oyunu ilk kullanan cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan oldu. Oğan, "><p>Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Ankara Arjantin İlkokulu'nda oyunu kullandı.</p><p>Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Ankara Arjantin İlkokulu'nda oyunu kullandıktan <a href=sonra evine döndü.

">

SON DAKİKA HABERİ: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da oyunu kullandı. 

Oyunu kullanan Devlet Bahçeli, "Milletimize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

 

Haberin Ayrıntıları Geliyor...

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et