USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Son 1 Yılın En İyi 10 Animasyon Filmi - Webtekno

Sömestir tatilinde evde oturup canınız sıkılmasın diye, sizler için 2023 yılının en iyi 10 animasyon filmini derledik. Çocuk da olsanız yetişkin de olsanız bu filmler; sizi farklı dünyalara götürecek, maceralara sürükleyecek, yeri geldiğinde duygulandıracak, güldürecek ve d?

Son 1 Yılın En İyi 10 Animasyon Filmi - Webtekno
23-01-2024 21:18
Google News

2023 ÖZETİ| yılı animasyon filmleri açısından oldukça verimli ve renkli bir yıl oldu. Usta Miyazaki'nin son filminden tutun, Mario'suna kadar birçok animasyon filmi vizyona girdi.

Bazıları gişede rekorlar kırdı, bazıları eleştirmenlerden tam not aldı, bazıları ise izleyicilerin kalbini kazandı. Peki, bu filmler neler?

Son 1 yılın en iyi 10 animasyon filmi:

Çocuk ve Balıkçıl / The Boy and The HeronÖrümcek-Adam: Örümcek Evrenine Geçiş / Spider-Man: Across The Spider-VerseSüper Mario Kardeşler Filmi / The Super Mario Bros. MovieSuzumeNimonaNinja Kaplumbağalar: Mutant Karmaşası / Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant MayhemTavuklar Firarda: Kurtarma Operasyonu / Chicken Run: Dawn of the NuggetLeoElemental: Doğanın Güçleri / ElementalTroller Hep Beraber / Trolls Band TogetherMiyazaki’nin son şaheseri: Çocuk ve Balıkçıl / The Boy and The Heron