USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Snapchat'in Sohbet Botu Size Snap Atabilecek! - Webtekno

Snapchat, "My AI" sohbet botu için yepyeni bir özellik getirdi. Yalnızca ücretli abonelere sunulacak "My AI Snaps" isimli özellik, yapay zekânın size geri Snap atmasını sağlıyor.

Snapchat'in Sohbet Botu Size Snap Atabilecek! - Webtekno
31-05-2023 20:02
Google News

Teknoloji ÖZETİ| devlerinin üretken yapay zekâ yarışı devam ederken birkaç ay önce bu tarz bir hamle, Snapchat’ten de gelmişti. Popüler uygulama, OpenAI’ın GPT teknolojisiyle oluşturulan “My AI” ismini verdiği sohbet botunu tanıtmıştı. ChatGPT gibi modellere benzer işlevlere sahip olan ve kullanıcıların sorularına yanıt veren bot, ilk başta ücretli abonelere gelse de daha sonra herkes için çıkış yapmıştı.

Dev platform, bugün ise My AI için yepyeni bir özellik getirdiğini duyurdu. “My AI Snapsolarak adlandırılan özellik, yapay zekâ modelinin kullanıcılara geri Snap atmasını sağlıyor.  

My AI Snaps yalnızca Snapchat+ abonelerine özel olarak çıkış yaptı

Özellik, aslında ilk kez geçtiğimiz hafta şirketin gerçekleştirdiği bir etkinlikte gösterilmişti. Bugün ise resmen geleceği ifade edildi. My AI Snaps, yalnızca platformun ücretli abonelik sistemi Snapchat+ üyelerine özel olacak.

My AI Snaps, uygulamadaki My AI botunun da onlara Snap göndererek “eşsiz” cevaplar vermesine olanak tanıyor. Yani bir Snap attığınızda bot ona farklı bir Snap’le cevap verebiliyor. Mesela köpeğinizin bir fotoğrafını gönderdiniz diyelim, My AI başka komik bir fotoğrafla size yanıt verebiliyor.