USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Siyasilerden şehit düşen askerlerimiz için taziye mesajları

Siyasiler, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen 9 asker için taziye mesajları yayımladı.

Siyasilerden şehit düşen askerlerimiz için taziye mesajları
13-01-2024 14:02
Google News

Siyasilerden ÖZETİ| Irak'ın kuzeyinde Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerler için taziye, yaralı askerler için acil şifa dileğinde bulundu.

TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan ve Denizkurdu Tatbikatı'nda şehit olan Mayın Harbi Dalgıcı Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Canbulat için başsağlığı diledi.

Kurtulmuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Denizkurdu Tatbikatı'nda görevi başında şehit olan Bahadır Canbulat'a ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Samet Aslan'a Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı diliyorum. Şehitlerimizin mekanları cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Kabine üyeleri, çatışmada 5 askerin şehit olması, 8 askerin yaralanmasının ardından başsağlığı mesajları paylaştı.

BAKAN TUNÇ

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, şehit askerlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralı askere acil şifa dileyerek, "Şehitlerimizin ruhu şad olsun. Ülkemizin güvenliğine, milletimizin huzuruna tehdit oluşturan tüm terör örgütleri yok edilinceye kadar tavizsiz mücadelemiz kararlılıkla sürecek. Terör örgütleri ve onların destekçileri hiçbir zaman hedefine ve amacına ulaşamayacak, aziz milletimiz teröre asla boyun eğmeyecektir." ifadelerini kullandı.

BAKAN GÖKTAŞ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit askerlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diledi, yaralı Mehmetçiklerin bir an evvel sağlığına kavuşmasını temenni etti.

BAKAN YERLİKAYA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, hain saldırıda şehit olan Mehmetçiklere Allah'tan rahmet, ailelerine, kahraman Türk ordusuna ve millete başsağlığı diledi. Yerlikaya, şunları kaydetti:

"Şehitlerimizin makamları ali olsun. Yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum. Aziz Milletimizin bilmesini isterim ki vatan uğruna, ay yıldızlı şanlı bayrağımız uğruna şehit düşen kahraman evlatlarımızın kanı yerde kalmadı, kalmayacak. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar durmayacağız, duraksamayacağız. Bu hainlere yaptıklarının hesabını tek tek soracağız."

BAKAN IŞIKHAN

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, şehit askerlere Allah'tan rahmet, yaralı askerlere acil şifa dileyerek, "Şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun. Aziz milletimizin başı sağ olsun." paylaşımında bulundu.

BAKAN ÖZHASEKİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki de paylaşımında, "Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum. Rabb'im kederli ailelerine, yakınlarına ve silah arkadaşlarına sabırlar versin. Aziz milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

BAKAN ERSOY

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." mesajını paylaştı.

BAKAN TEKİN

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ise paylaşımında, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 5 kahraman askerin şehit olduğunu, 8 kahraman askerin yaralandığını üzüntüyle öğrendiğini belirterek, "Vatan toprağına düşen kahraman şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralanan kahraman askerlerimize acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin mekanı cennet, makamı ali olsun." ifadelerini kullandı.

BAKAN KOCA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şehit askerlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa ve millete başsağlığı dilediği mesajında, "Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 5 askerimiz şehit olmuş, 3'ü ağır 8 askerimiz yaralanmıştır. Yaralılarımız hastaneye sevk edilmiş ve tedavilerine hızla başlanmıştır." ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Tatar, Irak'ın kuzeyindeki terör örgütünün saldırısında şehit olan askerler için Türkiye'ye başsağlığı diledi.

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada hayatını kaybeden şehitleri ve yaralı askerleri üzüntüyle öğrendiğini ifade eden Tatar, "Hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Şehit ailelerinin ve tüm Türk ulusunun başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

İLETİŞİM BAŞKANI ALTUN

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Mehmetçiklere Allah'tan rahmet, yaralı askerlere de acil şifalar dileyerek, "Her türlü terör örgütünün kökü kurutuluncaya kadar mücadelemizi kararlılıkla sürdürecek, hiçbir şehidimizin kanını yerde bırakmayacağız." ifadesini kullandı.

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bulunan üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Mehmetçiklere Allah'tan rahmet, yaralı askerlere acil şifalar diledi.

"İnsanlığın ortak düşmanı olan bölücü teröre ve terör destekçilerine binlerce kez lanet olsun." ifadesini kullanan Altun, paylaşımında, şunları kaydetti:

"Her türlü terör örgütünün kökü kurutuluncaya kadar mücadelemizi kararlılıkla sürdürecek, hiçbir şehidimizin kanını yerde bırakmayacağız. Sosyal medyada şehitlerimiz ve Silahlı Kuvvetlerimizle alakalı doğrulanmamış içerikleri paylaşmayalım, terör örgütlerinin bölücü propagandalarına alet olmayalım. Terörün faydasına olabilecek dezenformasyon barındıran içeriklerden uzak durup, yalnızca resmi açıklamalara itibar edelim. Milletimizin başı sağ olsun."

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI ŞADİ YAZICI

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, "Tuzla Şifa Mahallemizden kardeşimiz Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu, Pençe-Kilit Operasyonunda şehit olan kahramanlarımızdan... Şehidimiz memleketi Giresun'da defnedilecek. Aziz şehidimize ve silah arkadaşlarına Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanınız cennet, makamınız âli olsun." mesajını paylaştı. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Titanik'teki En Zengin Adamın Saati Müzayedede Rekor Kırdı
Titanik'teki En Zengin Adamın Saati Müzayedede Rekor Kırdı

Titanik'in en zengin yolcusu olarak bilinen John Jacob Astor IV'e ait altın bir cep saati, 1,5 milyon dolara satılarak bugüne kadar satılmış en pahalı Titanik antikası oldu.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu