USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sivasspor Sigma Olomouc maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haber 7 - Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil etmeye hazırlanan Sivasspor, Avusturya kampındaki ikinci maçını Çekya temsilcisi Sigma Olomouc ile oynayacak. Hatırlanacağı üzere Kırmızı-Beyazlılar ilk müsabakasını Haladas ile tamamlamış ve sahadan beraberlikle ayrılmıştı.

Sivasspor Sigma Olomouc maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
22-07-2022 13:34
Google News

Geride ÖZETİ| bıraktığımız futbol sezonunda Ziraat Türkiye Kupası zaferi yaşayan Sivasspor, doğrudan UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu bileti aldı. İkinci etap çalışmaları için bir süredir Avusturya'da bulunan Yiğido, burada hazırlık maçlarına da çıkıyor. Rıza Çalımbay'ın öğrencileri Avrupa'daki üçüncü maçını Sigma Olomouc ile oynayacak. Peki, Sivasspor Sigma Olomouc maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? 

Sivasspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi ne zaman belli olacak? Play-Off maçlarının tarihi...Sivasspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi ne zaman belli olacak? Play-Off maçlarının tarihi...

SİVASSPOR SİGMA OLOMOUC HAZIRLIK MAÇI NE ZAMAN?

Önümüzdeki sezon üç kulvarda birden mücadele etmeye hazırlanan Sivasspor ile Sigma Olomouc arasındaki hazırlık maçı, 22 Temmuz Cuma günü saat 19.00'da oynanacak. Bu karşılaşma, Friedberg bölgesindeki Gewerbepark'ta organize edilecek. Müsabakayı sınırlı sayıda taraftarın tribünden takip etmesi bekleniyor.

Sivasspor'un Avusturya'daki yaz kampı

Sivasspor Sigma Olomouc hazırlık maçı Türkiye'de herhangi bir kanalda yayınlanmayacak. Yiğido'nun bir önceki Haladas maçı da ekrana gelmemiş, müsabakanın hikayesi kulübün YouTube kanalından paylaşılmıştı. Benzer şekilde Sigma Olomouc maçındaki önemli gelişmelerin de Sivasspor YouTube kanalında paylaşılması bekleniyor. Öte yandan, TÜMSPOR'u ziyaret ederek Sivasspor Sigma Olomouc maçına dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

İngiltere Premier Lig önümüzdeki sezon hangi kanalda yayınlanacak?İngiltere Premier Lig önümüzdeki sezon hangi kanalda yayınlanacak?

SIRADAKİ RAKİP SHARJAH

Rıza Çalımbay ile 2022-2023 futbol sezonuna hazırlanan Sivasspor, Avusturya etabındaki son maçını Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) temsilcisi Al Sharjah ile oynayacak. Sivasspor'un resmi internet sitesinde yayınlanan yazılı açıklama metnine göre, bu müsabaka 25 Temmuz Pazartesi günü saat 19.00'da başlayacak.

Sivasspor x Haladas maçından fotoğraf

Sivasspor, Al Sharjah maçını tamamlar tamamlamaz 26 Temmuz Salı günü yurda dönecek. Aynı hafta Süper Lig maratonuna geçilecek. Yiğido'nun 38 haftalık lig maratonundaki ilk rakibi Gaziantep Futbol Kulübü. Bu karşılaşma Sivasspor'un evinde düzenlenecek.

SİVASSPOR'UN TRANSFERLERİ

Önceki sezonu 10'uncu sırada noktalayıp Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Sivasspor, yaz döneminde şimdiye dek Karol Angielski, Robin Yalçın ve Murat Paluli'yi renklerine bağladı. Yiğido, yaz döneminde sadece Karol için 1 milyon Euro bonservis ödemesi yaptı. Yalçın ve Paluli bedelsiz olarak takıma katıldı.