USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Şeyma Subaşı dudak dudağa paylaştı, tepkiler üzerine yağdı "çocuğun gözü önünde"

Acun Ilıcalı'dan ayrıldıktan bir süre sonra Mısırlı milyarder Medoo ile evlenme aşamasına kadar gelip sonra ayrılan, ancak sonrasında yeniden aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, sevgilisi ile dudak dudağa anlarını takipçileri ile paylaştı.

Şeyma Subaşı dudak dudağa paylaştı, tepkiler üzerine yağdı
15-09-2022 22:21
Google News
Acun ÖZETİ| Ilıcalı'dan ayrıldıktan bir süre sonra Mısırlı milyarder Medoo ile evlenme aşamasına kadar gelip sonra ayrılan, ancak sonrasında yeniden aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, sevgilisi ile dudak dudağa anlarını takipçileri ile paylaştı.Abone ol

Acun Ilıcalı ile olan birlikteliğinin ardından fenomen hale gelen ve sosyal medyada oldukça fazla takipçisi ve hayranı olan Şeyma Subaşı, paylaşımları ile gündemden düşmüyor.

Evlenmek üzereyken ayrılık kararı alan ve adı Hakan Sabancı ile anılan güzel isim Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi ile yeniden birlikteliğe başlamıştı. Herkesin gözü önünde dolu dizgin aşk yaşayan Medoo ve Şeyma Subaşı birbirlerinden bir türlü ayrılamıyor.

Son olarak her yıl Ağustos-Eylül aylarında Nevada'nın Black Rock Çölü'nde geçici olarak kurulan Black Rock City'de gerçekleştirilen etkinlik olan Burning Man'e giden çift döndükten sonra da keyifli geçen zamanlarını takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor.

Özel anlarını paylaşıyor

3 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabını aktif şekilde kullanan ve her anını paylaşan fenomen isim Subaşı, sevgilisiyle özel anlarını yayınlamayı da ihmal etmiyor.

Acun Ilıcalı'nın kızı Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı, Meedo ile öpüştüğü anları paylaşırken şu ifadeleri kullandı:

Biliyorum, tipik videolar değil. Bu benim, biliyorum ben.

İşte o paylaşım: