USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Sevilen Oyunlarda Bulunan 15 Sürpriz Yumurta

Hepimiz oyun oynuyoruz ve her birimizin oyun oynama stili farklı. Etrafı kurcalamayı seven bazılarımız ise bizden daha farklı bir deneyim ile karşılaşabiliyorlar. Öyle ki bir oyunu didik didik ederken karşımıza birçok sürpriz yumurtanın çıkma olasılığı bir hâyli yüksek.

Sevilen Oyunlarda Bulunan 15 Sürpriz Yumurta
08-10-2022 22:21
Google News

Oyunlarda ÖZETİ| ''easter egg'' kavramı, çok uzun zamandır var olmaya devam eden bir şey. Gizli odalar, saklı haritalar, gizemli notlar derken, oyun içerisine yerleştirilmiş olan objeler ve keşfedilmeyi bekleyen mesajlar aracılığıyla karşımıza çıkıyor. Bu sürpriz yumurtalar, kimi zaman bir filme, oyuna veya başka bir popüler yapıma gönderme içerse de kimi zaman bir oyun duyurusunun bile ön hazırlık görevini görebiliyorlar.

Bizler de bu sürpriz yumurtalardan bazılarını derlediğimiz bir yazı ile karşınıza çıkmak istedik. O hâlde gelin, oyunlarda önümüze çıkan ve birbirinden gizli mesajlar içeren bu sürpriz yumurtalara birlikte göz atalım.

Witcher 2: Assassin’s of Kings oyununda bulunan bu Assassin’s Creed göndermesi, şüphesiz ki birçok oyuncunun kafasındaki meşhur soruyu yanıtlayacak.