USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Sevgiliyle Oynanacak Oyunlar - Webtekno

İster sakin ve tatlı maceralardan hoşlanan bir çift olun isterseniz de aksiyonu doruklarınıza kadar hissetmek isteyen iki çılgın aşık. Hiç sorun değil. Listemizi hazırlarken her türden çiftin isteklerini göz önünde bulundurmaya özen gösterdik.

Sevgiliyle Oynanacak Oyunlar - Webtekno
14-02-2024 21:32
Google News

Sevgilinizle ÖZETİ| birlikte vakit geçirebileceğiniz hem eğlenceli hem de bağınızı güçlendirecek oyunlar arıyorsanız doğru yerdesiniz. Maceradan stratejiye, hayatta kalmadan yaratıcılığa kadar geniş bir yelpazede, her çiftin zevkine uygun oyunları bir araya getirdik.

Ayrıca sevgiliniz veya eşiniz daha önce hiç oyun oynamamış olsa bile listede bulunan basit kontrollü oyunlar sayesinde oyun dünyasına yeni bir adım atabilirsiniz. O hâlde gelin, lafı daha fazla uzatmadan listemizdeki 25 oyuna göz atalım:

Sevgiliyle oynanacak oyunlar:A Way OutAs Dusk FallsBaldur's Gate 3BipedBread & FredCore KeeperCupheadDon’t Starve TogetherHuman Fall FlatIt Takes TwoKeep Talking And Nobody ExplodesKingdom Two CrownsLethal CompanyLovers In A Dangerous SpacetimeMoving Out 1 & 2Overcooked! All You Can EatPlateup!Portal 2Sackboy: A Big AdventureStardew ValleyStreets of RogueThe Escapist 2Unravel 2ValheimWe Were Here ForeverRomantizm çocuk işi, biz aksiyon seviyoruz diyen çiftlere: A Way Out