USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Şenol Güneş yıldız ismi duyurdu! "Yarına yetişmedi"

Tüm Spor - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Ante Rebic yarına yetişmedi, ikinci maç için 1 hafta daha zamanımız var." dedi.

Şenol Güneş yıldız ismi duyurdu!
26-07-2023 19:17
Google News

UEFA ÖZETİ| Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda Tirana ile karşılaşacak Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayla ilgili konuşan Şenol Güneş, "Yoğun bir hazırlık dönemi oldu. Geçen sezondan sonra bu sezona iyi hazırlanmak istedik. Hazırlık maçlarından çok resmi maçlar önemli. İlk resmi maçımızı yarın oynayacağız. Büyük takım küçük takım ayrımı yapmıyoruz. Kontra atağı iyi oynayan bir takım. Tanıdığımız bazı oyuncular var orada. Yarınki maçın zor olmasını bekleyebiliriz. İki maçta da iyi sonuç alıp arkasını getirmek istiyoruz. Bizim için test olacak. Hazırlık ve antrenmanda zenginlik katıp bir şeyler yapmaya çalıştık. Yarın da öyle olacağını düşünüyorum. Takımımdan pozitif Futbol, kazanma hırsının üst düzeyde olduğu bir performans bekliyorum." açıklamasında bulundu.

"Ante Rebic yarına yetişmedi"

Siyah-beyazlı takımın transfer gündemindeki Ante Rebic'le değerlendirmelerde bulunan Şenol Güneş, "Ante Rebic yarına yetişmedi, ikinci maç için 1 hafta daha zamanımız var. Antrenmanlara çıkıyor, kendisiyle konuşuldu. Bu maçta kullanamıyoruz, listeye yazamıyoruz." dedi.

Şenol Güneş'in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Bazı bilgiler çarpıtılıyor"

"Konular karışıyor. Bazılarını pas geçmek istedim ama bizim dışımızda takımı etkileyen, olumsuz olabilecek şeyleri de paylaşmak istiyorum. Camiamız bir bütündür. Düşüncemizin hep aynı olduğunu göstermez. Farklı görüşler olacaktır. Bu bizim zenginleştiğimiz, el ele vererek, takıma destek olarak bunu devam ettirmek istiyoruz. Bundan vazgeçmemek lazım. Düşünce farklılığı, kaosu getirmemeli, başkalarının oyunlarına gelmemeliyiz. Stadyum çözümlenebileceği yerlerdir. Biz çözümleri sosyal medyada aramıyorum. Sosyal medyaya bakmadım ama bana bir sürü şeyler söyleniyor. Merak ettim. Meğer sosyal medyaya düşmüşler. Kötü yola düşmüşler gibi konuşuyorum ama bir sıkıntı var. Onları oradan kurtarmak lazım. Benim bir sorunum yok. Mutsuz değilim. Bazı bilgiler çarpıtılıyor. Taraftarımız sakin olsun."

"Kendimden şüphe ettiğim zamanlar oldu"

"Bilmiyordum, öğrendim. Öğrenince moralim bozuldu. Ne oluyor dedim. Kendimden şüphe ettiğim zamanlar oldu. Kendimi bildiğim için konuyu aşmaya çalışıyorum."

"Hakaretleri de sineye çekiyoruz"

"Başkan yönetim elinden geleni yapıyor. Bunu daha önce de söyledim. Daha önce geldiğimde de yönetimler olağanüstü gayretler gösterdiler. Çalışanların paralarını verirken bile zaman zaman sıkıntılar oldu. 1 senedir bunu görmedim. Böyle bir sıkıntı yok. Kulübün borcunu düşünerek uğraşıyorlar. Bize bu konuda olumsuz bir şey yansıtılmadı. Buna bağlı olarak transferde arayışlar var. Transfer devam ediyor, bitmedi. Bizim dışımızda transferlere bağlı olarak kaoslar yaratılıyor. Bizim başkalarının transferleriyle alakamız yok. Her takım kendi oyuncusunu alır, hesabını camiasına verir. Biz almadan hesap veriyoruz. Olmayan şeylere cevap veriyoruz. Kaostan bazen etkileniyoruz. İyi niyetli olalım. Hatalar yapılacaktır ama suç işlemek, bunu ısrarla yapmak doğru değil. Bu kulüp ne kadar güçlü olursa bu camia daha iyi olacaktır. Bunları konuşacak medeni insanlarız. Biz herkesin gözü önünde toplantı yapıyoruz. Bazen konuşmalarımızı çekip başka yere götürüyorlar ama sineye çekiyoruz. Hakaretleri de sineye çekiyoruz. Ortalığı toz dumana katıp karmaşa çıkarmak isteyenler var. Sapla samanı karıştırıyorlar. Ben de düşünüyorum, ben böyle mi demişim, bunu mu istemişim, şöyle şöyle olmuş bir sürü şeyler. Benim dışımda olan şeyler. Cevap vermeye uygun görmedim. Hakaret etmek için konuları bahane edenler var. Hakaret etmek için neden bulmaya gerek yok, açarsın telefonu hakaret edersin. Bizim cevap vereceğimiz bir şey değil. Hakaretin karşılığı hakaretse biz küçülürüz. Doğruysa öyle devam etsin."

"Ahlaklı insanlar yalan söylemez"

"Beşiktaş'ın yararı neyse onu yapmaya çalışıyoruz. Bizde dedikodu, hakaret, iftira olmaz, olmayacak. Ahlaklı insanlar yalan söylemez. Yalan söyleyenleri kendi hallerine bırakalım. Biz korkutmayız, kandırmayız, arkadan dolanmayız. Herkesin gözü önünde söyleriz. Bir hesap kesmeyiz. Hoşgörümüz var ama tavizimiz yok, saygısızlığımız hiç yok. Hakaret edenlere bile hoşgörü gösteririz. Düzgün, ahlaklı, dürüst bir camiayız. Asaleti, mahareti, cesareti, mutaassıp ama entelektüel olarak üst seviye bir camiayız. Hepimiz gelip geçiciyiz. Her şeyi açık yapıyoruz. Bu taraftar sahaya 500 km mesafeden geliyorsa, onlar için bir şey yapmalıyız. Onlar için gelip orayı karıştırmayı karıştırmamak lazım. Sapla saman bu. Ciddi emek verenler var. Beşiktaşlı olduğunu söyleyip sosyal medya üzerinden alakasız bilgilerle birini koruyor, birini suçluyor ifadesiyle kaos yaratıp bizden cevap beklemek doğru değil. Buradayız, gelin birlikte konuşalım. Hiç kaçınmam. Hakaret etmek, burayı karıştırmak istiyorsun. Beşiktaşlısın bir de, burada bir yanlış var. Israrla bunlar yapılıyor."

"Düşüncelerimi çekinmeden söylüyorum"

"Transferle bu gündem kapatılır. Alırsınız büyük transfer, bu gündem kapatılır. Eeee? Yanlış varsa onu ortaya koyalım. Transfer yok, bari bunları konuşalım, dedikodu yapalım, sen cevap ver, gündem yapalım. Bulduğumuz insanları kaybetmeyelim. İyi değilse hepimiz gideriz. Hepimiz Beşiktaş'ın başarısı için çalışıyor. Açık konular bunlar. Değerlendirmek, düşünmek benim görevim değil. Düşüncelerimi çekinmeden söylüyorum. Anlaşılmayan taraftan soru gelirse açıklarım."

"Amartey şu anda hazır değil"

"Daniel Amartey şu anda hazır değil."

"Mutsuz değilim, sinirli de değilim"

"Mutsuz değilim, sinirli de değilim. İyi hissediyorum. Tüm enerjimi, aklımı takıma veriyorum."

"Benim bildiğim kulüpler, borçlarını azaltmak için uğraşır"

"Benim bildiğim kulüpler, borçlarını azaltmak için uğraşır. 4 büyükler, Adana Demirspor, Başakşehir hepsi şampiyonluğa oynayan transferler yapıyor. Biri şampiyon olsa diğerleri ekonomik olarak batacak demektir."

"Rachid Ghezzal'ın şu anda sakatlığı var"

"Rachid Ghezzal'ın şu anda sakatlığı var. Bizim için bir hayal kırıklığı. Yarın kadroda olmayacak."

"Dün Ceyhun Kazancı ile beraberdik"

"Dün Ceyhun Kazancı ile beraberdik. Çok moralsizdi. Olumlu düşünüyordu ve çalışmalarını yapıyordu. Toplantıya gelmeden 5 dakika önce öğrendim ayrıldığını ve üzüldüm. Spekülasyon edilerek ayrılmasına üzüldüm. Bu takım için emeği geçti."

"Saiss'in şikayetleri değil, hakaretleri var"

"Romain Saiss'in şikayetleri değil, hakaretleri var. Keşke kampa gelip bana söyleseydi. Kampa gelmeyip transferler uğraştı. Çok iyi oyuncu, kalmasını istedim. Kardeşim sen yoksun benim antrenmanımda, maçımda! Adana'da oynamadın, milli takıma gidip oynadın. Francisco Montero da gidecek ama gelip idmana çıkıyor. Benim adama ihtiyacım var, sen gelmedin."

"Saiss'in bahsettiği kişi ben değilim"

"Romain Saiss'in bahsettiği kişi ben değilim. Sanırım başka biriyle karıştırdı."

"Vargas, Alex Oxlade-Chamberlain ve Pereyra var"

"Hücumda üç pozisyonda da kullanabileceğimiz oyuncu alacağız. Vargas, Alex Oxlade-Chamberlain ve Pereyra var."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Teknoloji devi Samsung'a kötü haber! Tarihinde bir ilk...
Teknoloji devi Samsung'a kötü haber! Tarihinde bir ilk...

Önde gelen Uzak Doğulu teknoloji firmalarından Samsung çalışanlarını temsil eden bir sendika, çalışma şartlarının iyileştirilmesi için önümüzdeki günlerde grev düzenleyeceğini açıkladı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu