USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Seçtiğimiz Kategorilerden En İyi Tier Maker Listeleri - Webtekno

Tier Maker, genellikle ''en iyi'' veya ''en kötü'' karakterleri veya filmleri sıralayabilmemiz için yapılan bir araçtır. Arkadaşlarınızla oturup, üzerine tartışıp, keyifli vakit geçirebileceğiniz harika bir aktivite olan Tier Maker'da en beğendiğimiz kategorilere göre, en

Seçtiğimiz Kategorilerden En İyi Tier Maker Listeleri - Webtekno
30-12-2023 15:13
Google News

Sosyal ÖZETİ| Medyada tüm içerik üreticileri, insanlara ne şekilde olduğu fark etmeksizin birbirinden farklı içerikler sunmaya çalışıyor. Bu içerikleri eğlendirme, bilgilendirme vs. gibi birçok alt kategoriye ayırabiliriz. Biz içerik üreticilerinin yaptığı en önemli şeylerden biri de okurlar, izleyiciler ve dinleyici olan insanlarla, üretilen içerikler üzerinden sohbet etmek ve etkileşim kurmaktır.

Twitch yayıncılarının son zamanlarda izleyicileriyle etkileşim kurabilmesi adına karakter, film, kitap sıralaması vs. için kullandığı tiermaker.com sitesine denk gelmişsinizdir. Bu site herkese dilediği gibi “en iyi…” listesi yapabilme imkanı sunuyor. Twitch yayıncıları da izleyicileriyle beraber anlık iletişim halinde kalarak, kendilerine uygun listeyi hazırlıyorlar.

Gelin, yapabileceğimiz önceden hazırlanmış bazı listelere beraber bakalım.

Eğer yabancı rap müziğe ilginiz varsa bu liste sizi epey bir düşündürecek.

tiermaker rap albümü listesi

Anime severleri belki çılgına dönderecek ''Animelerdeki en iyi ana karakterler listesini'' arkadaşlarınızla yapmak belki de mental sağlığınızı olumsuz etkileyebilir.

tiermaker anime best main characters

Bir kötü karakterden nefret etmek aslında onun ne kadar iyi bir kötü karakter olduğunu gösterir. En iyi kötü karakterleri listeleyebildiğiniz bu listeye kesinlikle bir göz atmalısınız.

Eğer basketbol ile ilgiliyseniz GOAT'ın (Tüm zamanların en iyisi) kim olduğuna bu liste sayesinde karar verebilirsiniz.