USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Samsung Galaxy Note 20 ve S20 FE, Aylık Güncelleme Alacak

Samsung, daha önce aylık güncelleme listesinden çıkarmış olduğu Galaxy Note 20 ve Galaxy S20 FE modellerini yeniden aylık güncelleme listesine ekledi.

Samsung Galaxy Note 20 ve S20 FE, Aylık Güncelleme Alacak
04-04-2024 14:57
Google News

Samsung, ÖZETİ| birkaç gün önce sitesinde yer alan güncelleme listesini yenilemiş ve pek çok modeli aylık güvenlik güncellemesi listesinden çıkarıp çeyrek başına (3 ayda 1) güncelleme alacak cihazlar arasına eklemişti. Bu modeller arasında Galaxy S20 5G, S20+ 5G, S20 Ultra 5G, Galaxy S20 FE (ve 5G olmayan varyantları) gibi modeller yer alıyordu. Ayrıca Galaxy Note 20 Ultra 5G ve 5G olmayan varyantı da aylık yazılım desteğini kaybetmişti. 

Görünüşe göre Samsung bu listelerde tekrar bir değişiklik yaptı ve Galaxy Note 20 5G, Galaxy Note Ultra 5G ve 5G olmayan varyantı, Galaxy S20 FE ve 5G varyantı bir kez daha aylık güvenlik güncellemesi alan modeller arasına taşındı. Bu durumun elbette bir nedeni de var. 

4 yıl destekleme vaadi Samsung'u değişikliğe zorladı

galaxy note ultra 20

Samsung, bu modelleri piyasaya sürerken yaptığı açıklamada "4 yıl boyunca güncelleme desteği" sözü vermişti. Her ne kadar Galaxy S20 serisi 2020 yılının başlarında piyasaya çıkmış olsa da, Galaxy Note 20 5G, Note Ultra ailesi ve Galaxy S20 FE ailesi yılın sonlarında piyasaya girmişti. Samsung da dört yıllık destek zorunluluğunu yerine getirmek için bu modelleri bir kez daha aylık güncelleme alacak cihazlar arasına taşıdı. 

Bu modeller yıl sonuna kadar aylık güncelleme almaya devam edecekler. Bu yılın son çeyreğinde ise Samsung'un söz verdiği 4 yıllık destek sona ermiş olacak. Sonrasında modellerin yeniden 3 ayda bir güncelleme alan modeller arasına taşınması bekleniyor. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Spotify, Şarkı Sözlerini de Premium’a Özel Yaptı
Spotify, Şarkı Sözlerini de Premium’a Özel Yaptı

Spotify, ücretsiz planda da yer verdiği şarkı sözleri bölümünü Premium'a özel yaptı. Ücretsiz planda artık sınır var.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu