USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sakarya'da cinayet zanlıları tutuklandı!

Sakarya'nın Geyve ilçesinde eğlence mekanından aracıyla ayrılan kişinin yol kenarında bıçakla öldürülmüş bulunmasına ilişkin 2 şüpheli daha tutuklandı.

Sakarya'da cinayet zanlıları tutuklandı!
09-03-2024 13:28
Google News

Sakarya'nın ÖZETİ| Geyve ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında, dün gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 8 zanlının savcılık sorguları tamamlandı.

Şüphelilerden H.B. (24) ile E.G. (35) çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı, Ş.A. (27), S.B. (33), S.B. (33), C.B. (39), U.A. (36) ve Ş.Ç.S. (39) hakkında ise adli kontrol tedbirleri uygulandı.

Böylece soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 4'e yükseldi.

OLAY

Geyve ilçesinde 22 Şubat'ta gece saatlerinde yol kenarında bir kişinin aracının yakınında hareketsiz yattığını görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmiş, sağlık ekipleri vücudunda darp izleri tespit edilen Erkan A'nın (52) öldüğünü belirlemişti.

Erkan A'nın bıçakla yaralanma sonucu yaşamını yitirdiğinin tespit edilmesi üzerine gözaltına alınan K.A. "kasten öldürme" suçlamasıyla tutuklanmıştı.

Soruşturmayı genişleten ekipler, diğer şüpheli H.B'yi (34) Muğla'nın Bodrum ilçesinde yakalamış, zanlıya kaçmasında yardım ettiği değerlendirilen U.Y. (42), S.Ç. (37), E.E. (21), Ü.T. (36) ve S.A. (40) ise Sakarya'da gözaltına alınmıştı.

Zanlılardan H.B. tutuklanmış, şüphelilerden 3'üne adli kontrol hükümleri uygulanmış, 2'si ise savcılık ifadelerinden sonra serbest bırakılmıştı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Avustralya'da Neden Atatürk'ün Adını Taşıyan Bir Boğaz Var?
Avustralya'da Neden Atatürk'ün Adını Taşıyan Bir Boğaz Var?

Yüzyıllar boyunca dünya tarihine adını duyuran Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, sadece Türkiye'nin değil; dünyanın dört bir yanındaki insanların da hayranlık duyduğu bir figür.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu