USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Sahte hesap üzerinden HÜDA PAR'a çirkin operasyon! Muhalif gruplar böyle köpürttü

HÜDA PAR'a yönelik sahte hesap üzerinden yeni bir algı operasyonu başlatıldı. Sahte hesabın tweetini kullanan muhalif gruplar, HÜDA PAR'ı hedef aldı.

Sahte hesap üzerinden HÜDA PAR'a çirkin operasyon! Muhalif gruplar böyle köpürttü
26-05-2023 20:33
Google News

Haber7 – ÖZETİ| ÖZEL

Millet İttifakı'nı reddedip Cumhur İttifak'ına geçmesiyle HÜDA PAR, yalan ve iftiralarla tüm algı operasyonlarının hedefi oldu.

SAHTE HESAPLA PROVOKASYON

Babala TV'de soru soran genç bir kız üzerinden algı operasyonu yapan HÜDA PAR logolu sahte bir hesap, muhalifleri kışkırtmaya çalıştı.

Algı operasyonu ile HÜDAPAR'ı hedef yapan sahte hesap, genç kızı hedef aldı. Yüksek takipçili muhalif sosyal medya kullanıcıları ise, her nasılsa yeni hesabın ilk tweetini fark ederek algı operasyonuna ortak oldu. Hesap incelendiğinde 'fake' olduğu açıkça görülmesine rağmen HÜDAPAR hedef alındı.

HÜDAPAR kadınların çalışmasına karşı mı? Kendi ailesinden örnek vererek açıkladıHÜDAPAR kadınların çalışmasına karşı mı? Kendi ailesinden örnek vererek açıkladı

Kılıçdaroğlu yine faka bastı! Madem terördü birlikte ne işiniz vardı?Kılıçdaroğlu yine faka bastı! Madem terördü birlikte ne işiniz vardı?

İLK TWEETİ KARA PROPAGANDA YAPTIĞI PAYLAŞIM OLDU

HÜDAPAR'a yönelik yeni bir algı operasyonu yapan sahte hesap, hesabın altını doldurarak yeni hesap görüntüsü vermemeye çalıştı. 

Sahte hesabın, onlarca retweetten sonra Babala TV'de soru soran katılımcı bir genç kız hakkında tweet attığı görüldü.

'Bölücü' iftirası atıldı, gerçek ortaya çıktı! HÜDA PAR'ın ‘Ölürüm Türkiyem’ coşkusu'Bölücü' iftirası atıldı, gerçek ortaya çıktı! HÜDA PAR'ın ‘Ölürüm Türkiyem’ coşkusu

Yeniden Refah’tan İyi Parti’ye ‘HÜDA PAR’ salvosu! O ziyaretleri hatırlattıYeniden Refah’tan İyi Parti’ye ‘HÜDA PAR’ salvosu! O ziyaretleri hatırlattı

HER NASILSA YENİ HESABIN TWEETİNİ MUHALİF GRUPLAR FARKEDİP KÖPÜRTTÜ

HÜDA PAR'a ait bir hesapmış gibi davranan tweetin sahte olduğu açıkça görülürken Ozan Balık isimli muhalif, sahte hesabın HÜDA PAR Gençli Kolları olduğunu öne sürerek hedef aldı.

Her nasılsa muhalifler tarafından fark edilen sahte yeni hesap, binlerce kez alıntılanarak HÜDA PAR'a karşı nefret kusuldu. 

HÜDA PAR’dan ‘özerklik’ ve ‘federasyon’ açıklaması… Bir iftira daha çöktüHÜDA PAR’dan ‘özerklik’ ve ‘federasyon’ açıklaması… Bir iftira daha çöktü

6'lı masadan HÜDA PAR riyakarlığı! Hani 'Hizbullah'tı?6'lı masadan HÜDA PAR riyakarlığı! Hani 'Hizbullah'tı?

Hesabın sahte olduğu ortaya çıkmasına rağmen algı operasyonunu sürdüren Ozan Balık, tweeti silmedi. 

Hüda Par Gençlik hesabı
Hüda PAR Gençlik Kolları’nın resmî hesabı olmayıp, Hüda Par’ı destekleyen bir kişi tarafından kullanıldığını belirtmek isterim.

— Ozan Balık (@ozan_blk07) May 26, 2023

HESABI 1 GÜN ÖNCE AÇTI

25 Mayıs'ta açtığı görülen operasyonel hesap, önce geçmişteki HÜDA PAR kaynaklı hesapların tweetlerini paylaşmaya başladı.

İlk olarak 18 Mayıs'ta HÜDA PAR'ın resmi hesabında yer alan bir tweeti retweet yapan sahte hesap, ikinci retweetini ise 25 Mayıs'ta (dün) gerçekleştirdi. Üçüncü tweeti ise 19 Mayıs'taki bir tweet oldu.

TAKİPÇİLERİNİN ÇOĞU DA SAHTE

Birkaç günlük sahte hesabın takipçilerinin büyük çoğunluğunun da sahte olduğu gözlemlendi. 

HÜDA PAR'DAN ALGI OPERASYONUNA TEPKİ!

Muhalif grupların sahte hesap üzerinden hedef aldığı HÜDA PAR'dan alçak provokasyona tepki geldi. 

HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanı Hamdullah Er, sosyal medya hesabından açıklama yaparak hesabın kendilerine ait olmadığını belirtti. "Hangi yalanınıza yetişelim şaşırdık doğrusu." tepkisini gösteren Er, "HÜDA PAR Gençlik Kolları diye paylaşılan hesabın partimizle hiçbir ilgisi yoktur. Mayıs 2023'te açılan hesabın operasyonel olduğu açıktır." ifadesinde bulundu. Er, hukuk önünde hesaplaşacaklarını da bildirdi. 

Hangi yalanınıza yetişelim şaşırdık doğrusu.

HÜDA PAR Gençlik Kolları diye paylaşılan hesabın partimizle hiçbir ilgisi yoktur. Mayıs 2023'te açılan hesabın operasyonel olduğu açıktır.

Gençlik Kolları resmi hesabımız @HudaParGenclik'tir.

Hukuk önünde hesaplaşacağız. https://t.co/4CE0HwncFH pic.twitter.com/hS0meN1YEj

— Hamdullah ER (@Hamdulah_ER) May 26, 2023

 

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu: Biz Hizbullah'ın devamı veya mirasçısı değilizHÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu: Biz Hizbullah'ın devamı veya mirasçısı değiliz

Algı operasyonlarına en güzel cevap! HÜDA PAR'lılar zaferi al bayraklarla kutladıAlgı operasyonlarına en güzel cevap! HÜDA PAR'lılar zaferi al bayraklarla kutladı

HÜDA PAR'dan Meral Akşener'in hakaretlerine karşı bomba yanıt! HÜDA PAR'dan Meral Akşener'in hakaretlerine karşı bomba yanıt!


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Android bildirim geçmişi görme nasıl yapılır?
Android bildirim geçmişi görme nasıl yapılır?

Bu içeriğimizde Android akıllı telefonda bildirim geçmişi görme konusuna değindik. Peki nasıl yapılır? İşte bilmeniz gerekenler...

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu