USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Ruhsal Bozuklukların Anlatıldığı 20 Çarpıcı Film

Beynimiz de diğer organlarımız gibi hastalanabilir. Genetik yatkınlık veya çevresel faktörler gibi birçok farklı etken, beynimizin hastalanmasına ve sonucunda psikolojik rahatsızlıklar ortaya çıkmasına sebep olabilir.

Ruhsal Bozuklukların Anlatıldığı 20 Çarpıcı Film
05-08-2022 22:12
Google News

Ruhsal ÖZETİ| hastalıklar, bireyin toplumdan dışlanmasına kadar giden sonuçlara dahi yol açabiliyor ancak herkesin başına gelebilecek bir durum olduğunu unutmamalıyız ve ruhsal hastalığa sahip insanları yakından anlamaya çalışmak atabileceğimiz ilk adım olabilir.

Sinema ise bize bu gerçekliği sunan belki de en iyi yollardan birisidir. Sinema tarihinde, bir yandan ilgi çekici de olması sebebiyle psikolojik rahatsızlıklara sahip olan karakterlerle oluşturulmuş filmler epeyce fazla. İçeriğimizde konusu veya içerdiği karakterlerle ruhsal hastalıkları daha yakından öğrenebileceğiniz filmleri derledik.

Psikolojik hastalıklara sahip karakterlerin olduğu filmler:ŞizofreniBorderline Kişilik BozukluğuBipolar Kişilik BozukluğuObsesif Kompülsif BozuklukMadde BağımlılığıDepresyonŞizoid Kişilik BozukluğuNarsistik Kişilik BozukluğuAntisosyal Kişilik BozukluğuDissosiyatif Kişilik BozukluğuUyku Bozukluğu