USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Ramazan Ayı Öncesi uyardı! Bolat: Fırsatçılara geçit vermeyeceğiz

Ekonomi - Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Haber7'ye yaptığı açıklamada, Ramazan Ayı öncesi fırsatçıları uyardı. Bolat, fahiş fiyatla etkin bir şekilde mücadele etmeye devam edeceklerini bildirdi. "Fırsatçılara geçit vermeyeceğiz" dedi.

Ramazan Ayı Öncesi uyardı! Bolat: Fırsatçılara geçit vermeyeceğiz
08-02-2024 18:28
Google News

Ticaret ÖZETİ| Bakanı Ömer Bolat, Haber7'ye özel açıklamalarda bulundu. Ramazan Ayı öncesi fırsatçıları uyardı.

Fahiş fiyatların önüne geçmek için etkin bir şekilde mücadele ettiklerini vurgulayan Bolat, "Fırsatçılara geçit vermeyeceğiz" dedi.

BAKAN BOLAT FIRSATÇILARI UYARDI

Fahiş fiyatların önüne geçmek için etkin bir şekilde mücadele ettiklerini vurgulayan Bolat, Ramazan Ayı öncesi fırsatçıları uyardı. "Müsamaha etmeyeceğiz" dedi. Yarın Bayrampaşa Hali'ni ve İstanbul Ticaret Borsası'nı ziyaret edeceğini belirten Bolat, üreticiler ve tedarikçilerle bir araya geleceğini söyledi.

"Elimizdeki tüm denetleme araçlarını ve takip mekanizmalarını kullanarak fırsatçılığın önüne geçeceğiz" ifadelerini kullanan Bolat, stokçuluğa ve karaborsacılığa savaş açtıklarının altını çizdi.

Enflasyonla mücadelenin bir takım işi olduğunu vurgulayan Bolat, "Haksız fiyat uygulamalarına karşı düzenleyici ve denetleyici görevimizi eksiksiz bir şekilde yerine getireceğiz" diye konuştu.