USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Pokimane, Twitch'ten Ayrılacağını Duyurdu - Webtekno

9,3 milyon takipçiyle Twitch'in en büyük isimlerinden olan Pokimane, hayranlarını üzecek bir açıklama yaptı. Ünlü yayıncı, artık platformda yayın yapmayacağını duyurdu.

Pokimane, Twitch'ten Ayrılacağını Duyurdu - Webtekno
31-01-2024 21:38
Google News

Gerçek ÖZETİ| ismi Imane Anys olan Pokimane, dünyanın en büyük Twitch yayıncılarından biriydi. Özellikle oyun kategorisindeki canlı yayınlarıyla bilinen ünlü isim, 9,3 milyon takipçisi ile bu konuda kadınlarca birinci, genelde ise 10. sıradaydı.

Ancak Pokimane, dün hayranlarını üzecek bir haber verdi. X üzerinden yaptığı açıklamada artık Twitch’te yayın yapmayı bırakacağını ve platformdan ayrılacağını duyurdu.

“Bir devrin sonu”

Pokimane, “bir devrin sonu” ifadelerini kullanarak 10 yılın ardından platformdan ayrıldığını duyurdu. Açıklamasında hayranlarına teşekkür ederek şunları söyledi: “Bir devrin sonu. Twitch son on yıldır benim evimdi. Ancak artık LoL, Fortnite ve Among Us günlerim boyunca yaşadığım tüm anılar ve gösterilen sevgi için teşekkür etme zamanı.”

Twitch’ten de yanıt geldi

Pokimane’in ayrılacağını duyurmasının ardından Twitch’in resmî hesabından ünlü yayıncıya yanıt geldi. Şirket, Pokimane’e teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı: “İnanılmaz bir yolculuktu. Başardığın her şey ve gelecekte yapacağın şeyler ile gurur duyuyoruz. Twitch’te her zaman bir evin olacak Poki.”


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
ABD'nin Çin kararından sonra Microsoft harekete geçti
ABD'nin Çin kararından sonra Microsoft harekete geçti

ABD'li teknoloji şirketi Microsoft'un, yapay zeka ile bulut bilişim alanlarında çalışan Çin merkezli yüzlerce personeline, ülke dışına transfer olmayı teklif ettiği bildirildi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu