USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Pereira'yı istemeyen Flamengo, jesus için imza kampanyası başlattı!

Tüm Spor - Vitor Pereira'nın çalıştırıcılığını yaptığı Flamengo'da taraftarlar, Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Jorge Jesus için imza kampanyası başlattı.

Pereira'yı istemeyen Flamengo, jesus için imza kampanyası başlattı!
26-03-2023 18:58
Google News

Bu ÖZETİ| sezon Fenerbahçe'ye oynattığı futbolla dikkat çeken Jorge Jesus'un sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Sarı-Lacivertli takımda taraftarlar, deneyimli teknik adamın kulüpte kalmasını isterken Jesus'un sezon sonu takımdan ayrılacağı iddia ediliyor.

Brezilya'da 1 ayda 3 kupa kaybeden Vitor Pereira ile bir an önce yolların ayrılmasını isteyen Flamengo taraftarı da bu doğrultuda harekete geçmiş durumda. Kulübün taraftar grubu, Pereira'nın kovulup yerine Jorge Jesus’un getirilmesi için imza kampanyası başlattı.

"Jesus'u göreve getirin"

Organizasyonu başlatan gruptan yapılan açıklamada, "Pereira ile yollar hemen ayrıldıktan sonra kumar oynamadan, Jesus’un göreve getirilmesi gerek. Jesus, Fenerbahçe'den ayrılmak üzere. Onun gelmesi, bizi yeniden mutlu bir insan haline getirecek" ifadeleri dile getirildi.

Jesus açıklama yaptı

Son dönemde hakkında sıkça ayrılık haberleri yapılan Jorge Jesus ise konuya ilişkin Portekiz medyasına konuştu.

Deneyimli teknik adam, mukavelesinin sezon sonu bittiğine dikkat çekerek pek çok haberin bilgisi dışında yapıldığını belirtti. Jesus, açıklamasının devamında şöyle konuştu:

“Şu anda tek düşüncem, takımının başarısı. Önümüzde kazanılmayı bekleyen bir Beşiktaş derbisi var. Teknik heyet ve futbolcularımla tatilde bile sık sık telefonla konuşuyor, gelişmeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Ülke Milli Takımları’na giden oyuncuların durumunu yakından izliyoruz. Sakat dönmemeleri en büyük dileğimiz” 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
2023 Yazı, Resmî Olarak Son 2000 Yılın En Sıcak Yazı Oldu
2023 Yazı, Resmî Olarak Son 2000 Yılın En Sıcak Yazı Oldu

Bilim insanları, 2023 yazının son 2000 yıldaki en sıcak yaz mevsimi olduğunu ortaya çıkardı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu