USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Özgür Özel'in Balıkesir'de hedef gösterdiği İYİ Partili Turhan Çömez'den sert cevap

CHP' Lideri Özel'in İYİ Partililerden Balıkesir'de oy istemesine pankartla tepki gösterdiği için 'Sen de gidip ananın evine pankart astırıp protesto yapacaksın. Yazıklar olsun.' diyerek hedef aldığı İYİ Partili Çömez'den cevap geldi.

Özgür Özel'in Balıkesir'de hedef gösterdiği İYİ Partili Turhan Çömez'den sert cevap
27-03-2024 16:03
Google News

CHP’nin ÖZETİ| Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın için sahaya inen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Edremit, Bigadiç ve Bandırma’da İYİ Parti seçmeninden CHP adaylarına oy isteyince İYİ Parti ve CHP arasında kriz çıktı. Özel’in bu açıklamalarına İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turhan Çömez, Bandırma’da annesinin evinin balkonuna astığı pankartla yanıt verdi. Pankartın açılmasıyla gerilim tırmandı. Özgür Özel, konuşmasında İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Turhan Çömez’i hedef gösterince Çömez’den anında yanıt geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, seçim çalışmaları kapsamında Balıkesir’deydi. Özel, CHP’nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın ile birlikte önce Edremit ve Bigadiç ardından Bandırma’da miting düzenledi.

ÖZEL’E PANKARTLI MESAJ

Özgür Özel, önce Edremit’te ardından Bigadiç’te en son da Bandırma’da İYİ Parti seçmeninden CHP’nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın’a oy isteyince İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Turhan Çömez, Özel’in miting yaptığı Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan annesinin evinin balkonuna pankart astı.

“ADAYINIZA OYU İYİ PARTİ’LİLERDEN DEĞIL DEM’LİLERDEN İSTEYİN”

Pankartta, “Sayın Özgür Özel, adaylarınıza oyu İYİ Parti’lilerden değil, DEM’lilerden isteyin. İYİ’lerden size oy yok.” yazısını gören Özgür Özel de mitingi bıraktı. Hedefine İYİ Parti ve İYİ Parti’nin Balıkesir Milletvekili ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Turhan Çömez’i koydu.