USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Oyunlardaki Karakterleri Seslendiren Ünlü Film Yıldızları - Webtekno

Oyun dünyasının önemli bir yönüne odaklanarak, video oyunlarındaki karakterleri seslendiren bazı ünlü sinema oyuncularını ele alıyoruz.

Oyunlardaki Karakterleri Seslendiren Ünlü Film Yıldızları - Webtekno
25-11-2023 22:38
Google News

Eskiden, ÖZETİ| video oyunlarının çıkacak olması fikri insanları âdeta çılgına döndürüyordu. İnteraktif bir şekilde kendi yönetebileceğimiz karakterler, insanlara oldukça şaşırtıcı geliyordu. Özellikle de bu video oyunlarının ilk çıktığı zamanlarda. Sonrasında geçen günler, aylar hatta yıllar içinde oyuncular; grafikler, hikâye, mekanikler, vuruş hissi gibi giderek artan beklentiler içine girdi.

Bu noktada, birçok oyuncunun göz ardı ettiği bir şey daha var elbette: ayrı prodüksiyon, yüksek bütçeler ve sandığımızdan daha karmaşık olan seslendirme konusu. Kimi seslendirmenler sıradan kişilerken kimileri ise hepimizin tanıdığı ünlü sinema yıldızları. Gelin, hep birlikte oyun karakterlerini seslendiren bazı ünlü sinema yıldızlarına göz atalım.

Çoğumuzun ‘’Star Wars’’ serisinden tanıdığı Luke Skywalker karakterine can veren Mark Hamill, oyun dünyasında ise "Batman: Arkham" serisindeki Joker’in sesi olarak karşımıza çıkıyor.