USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Oyun Şirketlerinin Oyunlara Eklediği Jestler - Webtekno

Oyun şirketleri, zaman zaman oyunculara üzücü ancak iç ısıtan jestler yapabiliyor. Bu eklemeler, genel olarak oyun camiasından olumlu karşılanıyor. Aralarında popüler oyunların da olduğu bu listemiz, eminiz ki birçok kişiyi duygulandıracak.

Oyun Şirketlerinin Oyunlara Eklediği Jestler - Webtekno
12-01-2024 21:10
Google News

Günümüzde ÖZETİ| oyun şirketlerine sosyal medya aracılığıyla ulaşmak kolaylıkla mümkün. Oyuncuların öne çıkardıkları yorumlar da şirketlerin artı bir puan alması için iyi bir etki aracı oluyor. Böylelikle, oyuncuların fikirlerine değer verdiklerini gösterebiliyorlar.

Ancak ne var ki bazı eklemeler yüz güldüremiyor. İşte ağlatırken gülümseten, oyuncuların sevgisini ve saygısını kazanmış güzel jestler:

Hem üzdü hem de kalbimizi ısıttı: Assassin's Creed Mirage oyununa eklenen tüylü dostumuz, birçok oyuncuyu duygulandırmıştı.

Assassin's Creed Mirage oyununda "easter egg" olarak karşımıza çıkan bu tatlı kedi, pek çok kişiye normal bir kedi olarak gözükse de aslında bir hayranın isteği üzerine oyuna yerleştirilmişti. Hayranın, Facebook üzerinden Ubisoft'a yazdığı yorum ise aşağıda yer alıyor:

"Lütfen o tatlı burnunda AC logosu olan bu kediyi oyuna ekleyin. Kedi, arkadaşımındı ve kısa süre önce hayatını kaybetti. Onu oyuna koymak için fazla mesai yapmak isteyen ekip üyelerine kahve ve Timbits (donut gibi bir tatlı) ile memnuniyetle ödeme yapacağım."

Assassin's Creed easter egg kedi Ubisoft

Ekran sadece bizde mi bulanıklaştı? Riot Games'in kanser hastası hayranı için Jax karakterine "Bu senin için evlat." repliğini eklemesi.

Riot Games League of Legends Jax kostümü, kanser Joe Jaximus

League of Legends oyuncusu kanser hastası bir genç olan Joe'nun hayali Riot ofisine gidip oradaki çalışanlarla beraber LoL oynamaktı. Make a Wish (Bir Dilek Tut) vakfı kapsamında Riot ofisine giden genç, hayallerine kavuşmayı başarmıştı. Joe'nun hayat enerjisinden ve cesaretinden ilham alan ekip, Jax karakteri için Jaximus kostümünü tasarladı.

Ancak Joe, kansere yenik düştü ve hayata tutunamadı. Joe'ya saygı duruşu niteliğinde bir hareket sergilemek isteyen Riot ekibi ise Jax karakterine replik eklemesi yaptı. İşte o video: