USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

'Otogar' vaadi kuşa döndü, İBB'deki haber buhar oldu... İmamoğlu fena yakalandı

İmamoğlu'nun Esenler Otogarı’nı Teknoloji Üssü’ne dönüştürülmesi yönündeki uyduruk vaadiyle ilgili karartma yoluna gittiği ve İBB sitesinden bu vaadinin yer aldığı bağlantıyı silerek yok ettiği ortaya çıktı.

'Otogar' vaadi kuşa döndü, İBB'deki haber buhar oldu... İmamoğlu fena yakalandı
22-01-2024 11:33
Google News

HABER7

CHP’li ÖZETİ| Ekrem İmamoğlu’nun 2019 yerel seçim vaadi olarak duyurduğu Esenler Otogarı’nın Teknoloji Üssü’ne dönüştürülme projesi lafta kalırken, İmamoğlu’nun bu sözlerinin yer aldığı İBB’nin resmi internet sitesindeki sayfanın yayından kaldırıldığı ortaya çıktı.

BİLİME DEĞİL FİLME PEŞKEŞ OLDU

5 yıl önce vaat ettiği hemen hiçbir projeyi gerçekleştiremeyen Ekrem İmamoğlu, 29 Haziran 2019’da MEF Üniversitesi’nin mezuniyet törenine katılarak yaptığı konuşmada, hızlı şekilde Esenler Otogarı’nın taşınacağını, ardından bu alanda yüksek teknoloji merkezi inşa edileceğini söylemişti. İmamoğlu, bu alanı “bilime peşkeş çekeceklerini” ifade etmişti.

İmamoğlu, yaptığı açıklamada, “Hem Harem’i hem de Esenler’i şehir dışına taşıyacağımız için hızlıca Esenler Otogarı’nı, şehrin kalbinde, metro ulaşımı olan aynı zamanda İstanbul’un en yeşil vadilerinden biri olan alanın hızlıca taşınma ve dönüşmesini yapıp, yüksek teknoloji merkezine dönüştüreceğiz. Sizlerle yapacağız bunu. Bazılarının belki işine gelmemiş olabilir. ‘Birilerine peşkeş mi çekiyor?’ diyebilirler. Evet, ben bu alanı ve o alanları, akla ve bilime peşkeş çekiyorum.” demişti.