USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Öldürülen taksicinin eşi anlattı! Öldürülmeden 1 saat önce konuşmuşlar: İçine doğmuş

İzmir’de, “Üşümesin” diye aracına aldığı Delil Aysal tarafından katledilen taksici Oğuz Erge’nin eşi Nevra Erge, yürek yakan sözler sarf etti: “Bir şey olacağı içime doğmuştu...”

Öldürülen taksicinin eşi anlattı! Öldürülmeden 1 saat önce konuşmuşlar: İçine doğmuş
07-02-2024 10:08
Google News

Taksici ÖZETİ| katili cezaevinde saldırıya uğradı mı? Avukatlardan flaş açıklama

GALERİNİN DEVAMI <p>İzmir'de, taksi şoförü Oğuz Erge 31 Ocak saat 03.30 sıralarında Buca Gediz Mahallesi'nden Gaziemir'e gideceğini belirten 19 yaşındaki Delil Aysal'ı aracına almıştı.</p><p>Erge, <a href=Gaziemir Belediyesi yakınlarına vardığında Aysal arka koltuktan üç el ateş edip Erge'yi gasp etti. Ağır yaralanan Erge, hayatını kaybetti. Türkiye'yi ayağa kaldıran olayla ilgili katil Delil Aysal'ın cezaevinde saldırıya uğradığı iddia edildi.

"><p>Ailenin avukatları Oğuzhan Aslan, Ahmet Serkan Göktürk ve Orhan Bakkal tarafından yapılan ortak açıklamada, fail hakkında adli sürecin yakından takip edildiği, İl Emniyet Müdürlüğü ile <a href=İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturma sürecini titizlikle yürüttüğü belirtildi.

"><p><strong>

Birtakım sosyal medya hesaplarında, failin cezaevinde saldırıya uğradığı ve ağır yaralı olduğu şeklinde haberlerin paylaşıldığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"><p><strong>AVUKATLARDAN AÇIKLAMA</strong></p><p>paylaşım ve haberler gerçekliği yansıtmıyor. Müvekkillerimiz bu gibi haberlere maruz bırakıldıkça acılar katlanmaktadır. Müvekkillerimizin tek beklentisi, failin hak ettiği en ağır cezayı almasından başka bir şey değildir. Resmi makamlarca ve tarafımızca yapılacak açıklamalar dışındaki haber ve paylaşımlara itibar edilmemesini önemle rica ediyoruz. Ayrıca bazı sosyal medya hesaplarında Oğuz Erge ve ailesine yönelik hakaret içerikli paylaşımlara ilişkin adli sürecin başlaması için gerekli işlemler yapılacaktır."

"><p><strong>NE OLMUŞTU?</strong></p><p>Taksi şoförü Oğuz Erge, 31 Ocak saat 03.30 sıralarında Buca Gediz Mahallesi'nden kapüşon ve cerrahi maske takan, Gaziemir'e gideceğini belirten Delil Aysal'ı (19) aracına almıştı.</p><p>Taksi, Gaziemir Belediyesi yakınlarına vardığında Aysal'ın arka koltuktan tabancayla üç el ateş ettiği Erge ağır yaralanmış, kaldırıldığı İzmir <a href=Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.

"><p>Erge'nin üzerindeki ve aracındaki para ile eşyayı alarak kaçan şüpheli, polisin <a href=olay yeri ve çevresindeki 70 güvenlik kamerasının kaydettiği yaklaşık 110 saatlik görüntüyü incelemesiyle Buca'da saklandığı adrese düzenlenen operasyonla yakalanmış ve tutuklanmıştı.

"><p>Olay öncesi, sırası ve sonrasında yaşananları ise araç içi kamerasının kaydettiği <a href=ortaya çıkmıştı. AA

">

Türkiye'nin konuştuğu olay İzmir Gaziemir'de 31 Ocak gecesi yaşandı. Saat 03.30 sıralarında evli ve 2 çocuk babası Oğuz Erge, yüzünde medikal maske ve başında kapüşon bulunan Delil Aysal'ı soğukta üşümesin diye aracına aldı.

Bir süre şoförü farklı adreslere yönlendiren Delil Aysal taksiden ineceğini söyledikten sonra cebinden para çıkartıyormuş gibi yaptı. Yanında bulunan tabancayı çıkartan Delil Aysal, kendisine iyilik yapan Oğuz Erge'ye 3 el kurşun sıktı.

Ardından taksiyi ve şoförün cebini karıştıran Delil Aysal, Erge'nin kulaklık ve cep telefonunu gasp edip, boş kovanları aldıktan sonra kaçtı. Silah sesini duyan çevredekilerin ihbarıyla, olay yerine gelen sağlık ekipleri, direksiyonun başında yaralı halde bulunan Erge'yi, ambulansla İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedaviye alınan Oğuz Erge, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ÖLDÜRÜP "KİMSEYE GÜVENME" DEDİ

Tanınmamak için yüzünü medikal maske ile gizleyen ve başında kapüşonu bulunan gaspçı Aysal'ın silahlı saldırı anı, araç kamerasına yansıdı. Delil Aysal'ın tabancayla vurduğu Erge'ye ardından tokat atarak tepkisini ölçmeye çalıştığı, ardından "Kimseye güvenmeyeceksin" dediği anlar, yapılan vicdansızlığın kanıtıydı.

110 SAATLİK GÖRÜNTÜ İNCELENDİ

Olayla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, taksideki araç kamerası ve bölgedeki yaklaşık 70 güvenlik kamerasının görüntülerini incelemeye aldı.

İzlenen toplam 110 saatlik görüntüden şüphelinin Delil Aysal olduğu tespit edildi. Delil Aysal, saklandığı evde yakalanıp, gözaltına alındı. Aysal, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. Erge, cenazesi Söke ilçesi Nalbantlar Mahallesi'nde sonsuzluğa uğurlandı.

ACILI EŞ KONUŞTU: İÇİME DOĞMUŞTU

Sabah'ın haberine göre taksi şoförü Oğuz Erge'nin (44) eşi Nevra Erge duygularını anlattı.

Lise 2. sınıf öğrencisi 15 yaşındaki kızı Naz Erge ile birlikte ayakta kalmaya çalışan Nevra Erge, eşinin cinayete kurban gittiği gece adeta kötü bir şey olacağının içine doğduğunu söyleyen Nevra Erge, "O gece gözüme uyku girmedi. Sanki kötü bir şey olacağı içime doğdu. Olay olmadan 1 saat önce eşimi telefonla aradım. 'Saat geç oldu. Çalışma artık. Eve gel' dedim. Eşim de 'Arabayı kapattım. Eve geliyorum' dedi. 1 saat sonra vefat haberini aldım. Çok üzgünüm. Katilin cezasını çekmesini ve en ağır cezaya çarptırılmasını istiyorum. Takipçisi olacağım. Bugün avukatıma vekalet verdim. Avukatımız da davayı takip edecek" ifadelerini kullandı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Chery Tiggo9'u Tanıttı: İşte Özellikleri
Chery Tiggo9'u Tanıttı: İşte Özellikleri

Chery, amiral gemisi statüsü koyduğu yeni SUV modeli Tiggo9'u tanıttı. 2024'ün sonlarında piyasaya sürülecek otomobil, şık bir tasarıma ve eşsiz özelliklere sahip.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3355+13
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Sivasspor3448-4
8Çaykur Rizespor3348-6
9Antalyaspor33450
10Alanyaspor3345-3
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3439-7
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu