USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Okan Buruk'tan transfer müjdesi! İsim ve tarih verdi...

Tüm Spor - Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Gaziantep FK maçının ardından transfere dair önemli açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk'tan transfer müjdesi! İsim ve tarih verdi...
30-01-2024 00:07
Google News

Trendyol ÖZETİ| Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray sahasında Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup etti. 

Karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk, açıklamalarda bulundu. 

Okan Buruk'un açıklamaları şu şekilde: 

"Kazanmak zorundayız"

"Kazanmak zorundayız. Kendi sahamızda ilk amacımız bu. Bunun için çok fazla çaba harcıyoruz. Bu maçta da böyle oldu. Sonunda kazandık. O yüzden mutluyum. Oyuncularıma ve seyircimize teşekkür ederim. Onlar da çok büyük destek verdi. Onlarla birlikte bu yolda rekorlar kırılıyor. Bütün camia olarak bu rekorları kırıyoruz. asıl hedefimiz şampiyon olmak. Bu yolda çok önemli bir galibiyet aldık. Bu maçlar bize şampiyonluğu getirebilecek maçlar. Galatasaray tarihinde en çok ceza sahasına girilen maçmış. 4 direk gördüm, bir tane daha var diyorlar."

"Transfer döneminde eksikleri kapatmak istiyoruz"

"Oyuncularım kazanmak için aç ve istiyorlar. Eksiklerimiz var, transfer döneminde bu eksikleri kapatmak istiyoruz."

"Ben de korktum"

"1-0 sonrası bir an ve bir bölüm ben de korktum. Bir iki pozisyonda onlar atamadı, bir iki pozisyonda biz kapattık."

"Allah da bize sonucu verdi"

"Günün sonunda iyi bir oyun ortaya koyduk. Allah da bize sonucu verdi."

"Cuma gününe kadar sağ ve sol bek transferi yapmamız gerekiyor"

"Şu anda eksiğiz. Çok acele sağ bek, sol bek istiyorum. Başkanımız, Erdem Bey uğraşıyor. Hızlı bir şekilde cuma gününe kadar sağ bek ve sol bek transferini yapmamız gerekiyor. Bugün Kaan’ı sağ bekte kullandık. Barış oyunun devamında sol beke geçti. Berkan orada oynadı. Çok fazla maç oynayacağız. Benim bu denklemi çözmek için transferleri yapmak istiyorum. Geçen maça geldik, döndük, 3 gün tesisten çıkmadım. Hep oyuncu bakıyoruz, hem Sacha Boey’un yerine hem de sol beke. Zor bir dönem. Transferin son haftası. Kolay değil. En iyisini yapmaya çalışacağız. Onun yanında her oynadığınız maçı kazanacağız. Kazanarak devam etmek zorundayız"

"Sacha Boey inanılmaz bir hikaye yazdı"

"Sacha Boey, Türk futbol tarihinin rekor fiyatla gitti. Bunda emeği geçen herkesi tebrik etmek gerekiyor. En büyük pay burada Sacha Boey’un. Çok çalıştı, çok emek verdi. İnanılmaz bir hikaye yazdı. İnşallah orada da başarılı olur" dedi.
Orta sahada çok fazla oyuncusu olduğunu söyleyen Okan Buruk, “Değiştirerek kullanıyoruz. Çok fazla üst üste maç oynuyoruz. Sadece fiziksel değil, mental yorgunlarla oluyor. Özellikle iç saha maçları kolay değil. Maçlar da çok kritik şekilde gitti. Ana düşüncemiz yapacağımızın transferler, ilk plan sağ beki, sol beki çok acil bir şekilde almamız gerekiyor. Transfer devam ediyor, birçok fırsat çıkabilir. Avrupa’ya 2’sine kadar yazabiliyoruz"

"Assignon adı geçen oyunculardan biri"

 "Angelino da yeni Roma’ya gitti. Yabancı kontenjanınızı açmamız için oyuncuların gitmesi gerekiyor. Bu süreçte hep hazırlıklarımız var. Bu hazırlıklar da başka takımlara gidiyor, takımda tutmak isteyen oluyor. Assignon da orada adı geçen oyunculardan biri. Direkt net bir görüşmemiz olmadı. Ayın 2’sine kadar yapacağımız transferin son 4 günü. Yarından sonra hızlı bir şekilde hareket etmemiz gerekiyor. Başkanımız da bu anlamda bize destek veriyor. Yönetim kurulumuzu aynı şekilde devam ediyor. Umuyorum ki bu 4 günde bize basamak atlatacak oyuncu bulunur. Elimizdeki kadroyu kullanmaya devam edeceğiz. En azında birer tane oyuncu almak istiyoruz"

"Bu dönemde açıkçası başka oyuncu kaybı istemiyorum"

"Bu da önemli bir şey futbolcu için. Her oynadığı bölgeye adapte oluyor. Şu anda kadromuzdan bu tür oyuncuların ayrılmasına izin vermeyiz. Galatasaray’ın kadrosu çok değerli. Birçok oyuncumuza teklif gelecek. Şu andaki kadromuzu korumak istiyorum. Oyuncu sayımız azaldı. Afrika Kupası devam ediyor, orada da oyuncularımız var. Bu dönemde açıkçası başka oyuncu kaybı istemiyorum"

"Psikolojik üstünlük gibi bir şey olduğuna inanmıyorum"

"Son maçlar iki takımın da yakın geçti. Fenerbahçe son 3 maçını zorlanarak kazandı. Bizim de bu şekilde son maçlarda galibiyetimiz var. Oyun olarak üstün oyunumuz var. Fenerbahçe de aynı şekilde dominant oynuyor. İki takım da bu pozitif havada puan kaybetmemek için oynuyor. Eskiden puan kaybı normal karşılanabilirdik ama şimdi puan kaybı normal karşılanmıyor. İki takım da kazanmak için elinden geleni yapıyor. Bu hafta da deplasmana gidiyoruz, Fenerbahçe de deplasmana gidiyor. Hangi takım en az hata yaparsa şampiyon olacak gözüküyor. Daha iyisini yapmamız gerektiğini biliyorum. Çok fazla maç oynuyoruz. Bu takvim içinde oyuncular da yıpranabiliyorlar. Önümüzdeki hafta kupa da geliyor. Psikolojik üstünlük gibi bir şey olduğuna inanmıyorum. İki takım aynı puanda. Şansları eşit. Galatasaray’ın genlerinde özellikle bizim şampiyonluk yarışı olduğumuz dönemlerde hep şampiyonluğu kazanmış bir Galatasaray var. Yine mayıslar bizim demek istiyorum. Hedefimiz o, şampiyonluk yolunda bir şampiyonluk daha kazanabilmek. Fenerbahçe’nin de ne kadar iyi bir takım olduğunu net bir şekilde görüyoruz. Önemli olan dışarıya da aynı o sevgiyi, mutluluğu verebilmek. Bunun için de elimizden gelenin en iyisini yapmamız gerektiğini biliyorum"

"Berkan genel olarak iyi performans sergiledi"

"Oyuncu olarak ve karakter olarak çok fedakar. Ne zaman oynarsa en iyisini yağmaya çalışıyor. Tekrar döndü. Bugün çizgiyi kullanan sol ayaklı oyuncu kullanmak istedim. Genel olarak iyi performans sergiledi. Tabii bölgesi değil. Özellikle oyuncularımızın iyi niyetinden şüphem yok. Berkan da orada iyi bir alternatifimiz olduğunu gösterdi"


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Araç Aküsünün Bitmiş veya Boşalmış Olmasının İşaretleri
Araç Aküsünün Bitmiş veya Boşalmış Olmasının İşaretleri

Sabah işe giderken bir baktınız aracınız çalışmıyor ve sorunun aküde olduğunu fark ediyorsunuz? Muhtemelen bu sorun, tüm gününüzü altüst edecek. Beklenmedik bu arızanın baş gösteren sebepleri neler olabilir?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3355+13
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Sivasspor3448-4
8Çaykur Rizespor3348-6
9Antalyaspor33450
10Alanyaspor3345-3
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3439-7
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu