USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Okan Buruk'tan Seferovic ve Dubois açıklaması!

Haber 7 - Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Pardubice maçı sonrası yeni transferler Seferovic ve Dubois hakkında konuştu.

Okan Buruk'tan Seferovic ve Dubois açıklaması!
19-07-2022 21:34
Google News

Galatasaray, ÖZETİ| Avusturya kampındaki dördüncü ve son hazırlık maçında Çekya'nın Pardubice ekibi ile 0-0 berabere kaldı.

Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, karşılaşmanın ardından soruları yanıtladı.

Seferovic ve Dubois açıklaması

"Kadromuzun içine yeni oyuncular katacağız, buna ihtiyacımız. Başkanımız, yöneticilerimiz iyi niyetle çalışıyor. Bu anlamda şanslıyız. İnşallah kısa sürede hazır hale geleceğiz. Transferde çok çalışıyoruz. Bütün ekip çok çalışıyor. Kamp boyunca transferle ilgili çalıştık, yüksek bir tempo verdik. Transferlerimiz geliyor, gelecek. Seferovic, kaliteli bir oyuncu, elit bir isim. Dubois de önemli bir oyuncu. Seferovic, Uluslar Ligi'nde 3 maçta oynadı, sağlam bir şekilde geliyor. Her oyuncu için sakatlık riski var. Herkesin başına gelebilir, biz oyuncuyu en hazır halde tutacağız. Kendisi de profesyonel bir futbolcu.

Emin'e nazar değdi, bağlarında bir zorlanma oldu. Çok iyi bir kamp geçiriyordu. Ama yerine giren Mete, sanki yıllardır oynuyormuş gibi çok rahat oynadı ve çok iyi performans gösterdi."