USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Okan Buruk: İleriye dönük bir karar olacak

Tüm Spor - Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Morutan olumlu işler yaptı. Onla ilgili kararımızı vereceğiz. İleriye dönük bir karar olacak." dedi.

Okan Buruk: İleriye dönük bir karar olacak
03-08-2023 00:43
Google News

Galatasaray, ÖZETİ| UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanşında konuk ettiği Litvanya temsilcisi Zalgiris'i 1-0 yenerek tur atladı.

Sarı-kırmızlıların teknik direktörü Okan Buruk, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. 

Okan Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"Rakibimize 2 tehlikeli pozisyon verdik"

"Bol pozisyon deyince ikinci golü bir türlü atamadık. Atamayınca rakip de dizilişini bozmadı. Rakibin bekleyeceğini düşünüyorduk ama ilk maça göre 10 kişi beklediler. İlk maç en azından 1 kişi ileride bekliyordu. 24 hafta oynamışlar, fiziksel olarak bizden daha iyiler. Bizden kendi becerilerimizden daha az iş yapınca zor oldu. Kenardan toplar getirdik. İkinci golü bulup maçı bitirmemiz lazım. Rakibimize 2 tehlikeli pozisyon verdik, korkuttu."

"Tam takım değiliz"

"Tam takım değiliz. Turu geçmek önemliydi. Bazı oyuncular geç katıldı. Az süre geçirmiş oyuncular var. Bu turu geçmek önemliydi. Hedefimiz bir sonraki tur. Daha hazır olacağız, daha çok oynayacağız. Torreira tam idmanlara başlıyor yarın. Icardi ve Zaha bizle beraber olacak. Zaniolo sakatlığından dolayı yoktu. Daha güçlü bir kadro olacağız. Bu da oyuna yansıyacak."

"Kerem Demirbay bir sonraki turda bizle olacak"

"Kerem Demirbay bir sonraki turda bizle olacak. Çeşitli bölgelere net katkı sağlayacak oyuncu olursa olacak. Şu an hedefimiz bir sonraki tura bu kadroyla girmek..."

"İleriye dönük bir karar olacak"

"Morutan olumlu işler yaptı. Ona forma şansları veriyoruz. Bugün ilk girdiği bölümde daha iyiydi, sonra bir iki top kaybı yaptı ama genel olarak iyiydi. Onla ilgili kararımızı vereceğiz. İleriye dönük bir karar olacak."

"Muhteşem gol attı Mertens"

"Muhteşem gol attı Mertens. Havadan gitti ve direkt havadan ağlarla buluştu. Dün antrenmanda çalıştık. Mertens, Sergio'ya atmıştı. Ödül alabilir bu gol."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Bilim kurgu değil, gerçek: Konuşmasanız bile sizi anlayacak! OpenAI, GPT-4o'yu tanıttı
Bilim kurgu değil, gerçek: Konuşmasanız bile sizi anlayacak! OpenAI, GPT-4o'yu tanıttı

OpenAI, sohbet ederken siz konuşmasanız bile sizin mimiklerinizden nasıl olduğunuzu anlamaya çalışan bir yapay zeka modeli tanıttı. Bilim kurgu filmlerini anımsatan bu modelin önümüzdeki günlerde herkes için ücretsiz sunulacağı belirtildi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu