USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Nvidia DLSS Destekleyen Oyunlar - Webtekno

Bu içeriğimizde Nvidia DLSS destekleyen oyunlarla karşınızdayız. Sizler de biliyorsunuz ki ekonomimizden kaynaklı, oyun oynamanın artık hobi olmaktan çıkıp aşırı derecede pahalı ve lüks bir eğlence aracı olduğu bir dönemdeyiz. Satın aldığımız ekran kartları her ne kadar ?

Nvidia DLSS Destekleyen Oyunlar - Webtekno
07-02-2024 17:53
Google News

Eski ÖZETİ| zamanlarda belki hatırlarsınız bir oyunu bilgisayarımız kaldırsın diye çözünürlüğü düşürürdük. DLSS'de aslında tam olarak böyle çalışıyor. Grafik kartı devi Nvidia'nın DLSS (Deep Learning Super Sampling) teknolojisi, yapay zekâ gücünü kullanarak oyun grafiklerini gerçek zamanlı olarak geliştiriyor. Yani bir bakıma o an gördüğünüz düşük çözünürlüklü pikseli yapay zekâ ile geliştirerek yeniden yaratıyor.

Bu sayede bilgisayarımız o kadar güçlü olmasa da DLSS teknolojisi ile ultra kalite ve yüksek çözünürlükte oyunlar oynayabiliyoruz. Önce "DLSS 2.0" olarak çıkış yapan ve günümüzde "DLSS 3.5 + Frame Generation" olarak geliştirilen bu teknoloji, oyunlarda inanılmaz bir FPS artışı sağlıyor ve bunu sağlarken de görüntü kalitesinden ödün vermiyor. Umuyoruz ki DLSS daha da gelişir ve tüm oyunlara gelir.

Biz de sizler için şu an DLSS destekleyen en iyi oyunları listelemeyi düşündük. İşte, DLSS teknolojisinin desteklendiği en iyi 15 oyun:

Nvidia DLSS destekleyen oyunlar: Red Dead Redemption 2Baldur's Gate 3Elden RingGod of WarMinecraftThe Witcher 3: Wild HuntAlan Wake 2Cyberpunk 2077Portal with RTXDead SpaceMicrosoft Flight SimulatorMarvel's Spider-Man RemasteredUncharted: Legacy of Thieves CollectionDiablo IVDeath Stranding: Director's CutVahşi Batı'nın derinliklerinde gerçekçi bir macera: Red Dead Redemption 2