USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Netflix, 25. Yılı! İşte Platform Hakkında 25 Gerçek

Netflix, bugün 25. yılını kutladı. Şirket, kutlamaları renklendirecek 25 gerçeği de kullanıcılarıyla paylaştı.

Netflix, 25. Yılı! İşte Platform Hakkında 25 Gerçek
30-08-2022 00:29
Google News

Sinema ÖZETİ| biletlerinin artan fiyatları, dijital platformların da büyük bir patlama yaşamasına sebep oldu. Pek çoğumuz 1-2 bilet almak yerine bir abonelik satın almayı tercih etmeye başladık. Durum böyle olunca da Netflix, Disney Plus, BluTV gibi platformlar milyonlarca kullanıcıya ulaştı. 

Tabii bu durum platformlar arasında rekabetin de fitilini ateşledi. Uzun yıllardır ülkemizdeki dijital platformlar arasında liderliğini koruyan Netflix’in tahtını sarsabilecek bir rakip de geçtiğimiz aylarda Türkiye’deki yayın hayatına başladı. Neden Netflix’in tahtını sarsabilecek diyoruz? Çünkü Disney, geçtiğimiz günlere global çapta kullanıcı sayısıyla Netflix’i geçmeyi başardı. Bu rekabet ortamı içerisinde Netflix, bugün 25. yılını kutladı. Üstelik bizim için de güzel bilgiler paylaştı. 

Netflix’in en çok kullanılan profil ikonu ‘Patron Bebek’ oldu! 

netflix patron bebek

Birçoğumuz ailemiz, sevdiklerimizle ortak kullandığımız hesaplarımızda çeşit çeşit profil ikonları kullanıyoruz. Kimileri bir timsah olurken, kimileri de sevdiği film veya diziden bir karakteri kendi profil ikonu olarak seçebiliyor.  

Netflix, 25. Yılına özel yaptığı paylaşımla en çok kullanılan profil ikonunun yukarıda da görmüş olduğunuz ‘Patron Bebek’ olduğunu açıkladı. Patron Bebek, tam 11 milyon kullanıcının profil ikonu olmayı başardı. Peki Netflix bize başka hangi bilgileri verdi? 

25. yıla özel bir video paylaşıldı: