USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Napoli Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haber 7 - İtalya'nın köklü ve güçlü ekiplerinden SSC Napoli, Vincenzo Montella'nın idaresindeki Adana Demirspor'u ağırlıyor. Bir süredir İtalya'da hazırlıklarını sürdüren Mavi-Şimşekler, buradaki ilk maçını Serie C'den Pescara ile oynamış ve 2-1 mağlup olmuştu. Peki,

Napoli Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
25-07-2022 14:08
Google News

Serie ÖZETİ| A'da önceki sezonu Juventus'un önünde 3'üncü sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi bileti alan Napoli, yaz döneminde Süper Lig ekibi Adana Demirspor ile karşılaşacak. Günler öncesinden bu müsabakanın organizasyonu tamamlanmış ve Türkiye'deki yayıncısı da belirlenmişti. Mavi-Şimşekler de İtalya'daki ilk randevusunda Serie C'den Pescara'yla kozlarını paylaşmış ve 2-1 mağlup olmuştu. Peki, Napoli Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

NAPOLİ ADANA DEMİRSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Yaz döneminde beş oyuncuyu renklerine bağlayan Napoli'nin Adana Demirspor ile oynayacağı hazırlık maçı, 27 Temmuz Çarşamba günü saat 21.30'da başlayacak. Bu müsabaka, İtalya'nın Castel di Sangro kentindeki Stadio Teofilo Patini'de düzenlenecek. Maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 22 derece olması ve yağışlı geçmesi bekleniyor.

Napoli'nin İspanyol orta sahası Fabian Ruiz

HANGİ KANALDA?

Binlerce futbol tutkununun merakla beklediği Napoli Adana Demirspor maçı ülkemizde A Spor kanalında canlı ve şifresiz olarak ekrana gelecek. Ayrıca A Spor'un internet sitesi ve YouTube kanalında da maç yayını yapılacak. Öte yandan Adana Demirspor'un resmi YouTube hesabında da yayın hizmeti verileceği duyuruldu. Bu adresler dışında Napoli Adana Demirspor maçındaki son gelişmeleri TÜMSPOR'u ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

Britt Assombalonga, Adana Demirspor

NAPOLİ'NİN TRANSFERLERİ

Inter ve Milan'ın dışında daha çok gençlere yatırım yapan Napoli, yaz transfer döneminde şimdiye dek 41 milyon Euro harcadı. Altyapıdan da iki futbolcuyla profesyonel sözleşme imzalayan Maviler, Zambo Anguissa; Mathias Olivera, Khvicha Kvaratskhelia, Leo Östigard; Sebastiano Luperto, Hubert Idasiak ve Davide Costanzo ile anlaşmaya vardı. Bu dönemde en çok harcama Fulham'dan Zambo Anguissa (15 milyon Euro) transferi için yapıldı.

Napoli'nin en değerli oyuncusu Victor Osimhen

Süper Lig'e çıktığı ilk yıl yaptığı transferlerle adından sıkça söz ettiren Adana Demirspor, bu yöndeki iddiasını yine gösterdi. Haziran-Temmuz 2022 aralığında 14 futbolcuyu kadrosuna katan Mavi-Şimşekler, toplam 1.2 milyon Euro harcama yaptı. Takıma katılan oyuncular arasında 'Henry Onyekuru; Arda Kurtulan, Badou Ndiaye, Kevin Rodrigues, Yusuf Sarı, Aias Osman, Abdurrahim Dursun, Ali Yavuz Kol, Ertaç Özbir, Salih Kavrazlı, Giorgi Khabuliani, Jovan Manev, Yaroslav Rakitskyi, Goran Karacic' var. 

A SPOR'UN FREKANS BİLGİLERİ

Uydu üzerinden ve internetten seyredilebilen A Spor kanalının 2022 yılındaki güncel frekans ayarları şu şekilde:

Kumandanızın Ayarlar tuşuna basın. Buradan Uydu Ayarları bölümünü seçin.

Karşınıza gelen sayfada TÜRKSAT 4A uydusuna tıklayın.

Uydu tercihinin akabinde Frekans kutucuğuna 12054 yazın. 

Polarizasyonu da H-Yatay olarak sabitleyin.

En son, Symbol Rate kısmını 27500 olarak doldurun.

Tüm bu adımları tamamladıktan sonra ayarları kaydedip çıkın. A Spor kanalı hala televizyonunuzda yoksa, televizyonu tamamen kapatıp açmak çözüm yolu olabilir.