USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Mutfakta Âdeta Eliniz Kolunuz Olacak Ürün Önerileri - Webtekno

Pratik ürünler özellikle bir evin mutfağının olmazsa olmazlarındandır. Sizler için hazırladığımız, hem zamandan kazandıran hem de kaliteden ödün vermeyen bu ürünler mutfağınızın vazgeçilmez parçalarından olacak.

Mutfakta Âdeta Eliniz Kolunuz Olacak Ürün Önerileri - Webtekno
06-01-2024 16:10
Google News

Mutfakta ÖZETİ| bulunmak bazı kişilere zevk verse de bazıları için bu durum tam bir işkenceye dönüşebiliyor. Hele bir de mutfakta eliniz kolunuz olup işlerinizi kolaylaştıracak ürünler yoksa... Ancak yemek yapmayı sevmeyenlere bile mutfakta olmayı zevkli kılacak ürün önerilerimiz var.

Eğer kısa sürede çok iş yapmak, geçirdiğiniz mutfak dakikalarını eğlenceli kılmak istiyorsanız sizi ürün listemize alalım. Özellikleri ve performansları ile kullananları fazlasıyla memnun eden bu ürünleri inceleyerek yeni deneyimlere "Merhaba" diyebilirsiniz.

Bol köpüklü ve yumuşak içimli kahveler için Kiwi Süt ve Kahve Köpürtücü

Kiwi Süt ve Kahve Köpürtücü

Kahvesini sütsüz içemeyenler bu tarafa! Latte, cappucino, macchiato ve daha birçok kahve çeşidini bol köpüklü ve yumuşak içimli bir hâle getirmek, süt köpürtücüler sayesinde artık çok kolay.

45 saniyede köpüklü süt oluşturan ve ergonomik bir ürün olan Kiwi Süt ve Kahve Köpürtücü tam olarak aradığınız ürün olabilir.

Ürünü incelemek ve satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Üşengeçler için tek tuşla, aromalı lezzet sunan Nespresso Essenza Mini Kapsüllü Kahve Makinesi

Nespresso C30 Essenza Mini Kapsüllü Kahve Makinesi,

Kahve makinesi söz konusu olduğunda piyasada seçenek çok fazla. Bu kadar seçenek arasında ise ihtiyaçlarınızı belirlemek, sizi kısa yoldan doğru kahve makinesine götürecektir.

Eğer kahvem şipşak hazır olsun, çalışma molasında veya sabahın köründe tek bir tuşla hemen beni ayıltsın diyorsanız Nespresso C30 Essenza Mini Kapsüllü Kahve Makinesi, sizin için biçilmiş kaftan. Kapsül kahve makineleri arasında muadillerine göre uygun fiyatlı olan ve kullananların memnun kaldığı bu kahve makinesi ile hem lezzetli ve aromalı bir kahve içeceksiniz hem de kahveniz tek bir tuşla hazır olacak. Daha ne olsun! 

Ürünü incelemek ve satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Tüm hamur işlerini zahmetsiz bir şekilde yapan Karaca Mastermaid Chef Stand

Karaca Mastermaid Chef Stand Mikser ve Hamur Yoğurma Makinesi

Ekmek, makarna, börek gibi tüm hamur işlerini yemek her zaman cazip gelse de onları yapmak zahmetli bir süreç olabiliyor. Bu noktada, mikser ve hamur yoğurma makineleri ise işin bütün zor kısmını hallediyor.

Karaca Mastermaid Chef Stand Mikser ve Hamur Yoğurma Makinesi, hamur yoğurma makinesi kullananların favori ürünleri arasında. Çırpma, karıştırma ve yoğurma işlemlerini kolaylıkla gerçekleştiren Karaca Mastermaid Chef Stand ile öğünlerinizi ziyafete çevirebilirsiniz.

Ürünü incelemek ve satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Sağlıklı yemekler hazırlamak isteyenlerin vazgeçilmezi Bluefox Dijital Mutfak Terazisi

Bluefox Dijital Mutfak Terazisi

Mutfak terazisi, sadece sağlıklı değil dengeli yemek hazırlamak isteyenlerin de elinin altında. Eğer göz kararı bir şeyler yapmak yerine tam tarife uymak istiyorsanız mutfak terazisi sahibi olabilirsiniz. Seçenekler arasında Bluefox Dijital Mutfak Terazisi özellikleri ve şıklığı ile göz dolduruyor.

Hem malzemeleri hem de sıvıları doğru bir şekilde ölçen, 5 kg'a kadar tartabilen Bluefox Dijital Mutfak Terazisi, en doğru tercihlerden biri olabilir. Tek tuş ile birden fazla birim dönüştürme özelliğine sahip olan bu terazi, tasarımıyla da mutfağınıza zarif bir dokunuş katacak.

Ürünü incelemek ve satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Evde pratik yemek yapmanın en sağlıklı yolu: Philips Premium Airfryer XXL

 Philips Premium Airfryer

Airfryer'ların adını son birkaç yıl içinde çok sık duyuyoruz. Sağlıklı yemekleri evde kolay ve pratik bir şekilde yapabileceğiniz airfryer'lar, az yağlı yemekleri bile lezzetli bir şekilde yapabiliyor. 

Az yağ ile sağlıklı ve lezzetli yemekler yapması beklenen airfryer'larda arasında Philips Premium Airfryer XXL, kullanıcı memnuniyeti ile öne çıkıyor. Fat removal ve rapid air teknolojisi ile geliştirilen aynı zamanda 7.3 litre sepet kapasitesi olan Philips Premium Airfryer ile yemek yapmak çocuk oyuncağına dönüşecek.

Ürünü incelemek ve satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Yaz aylarında serinlemenin en doğal hâli için Cuisinart Dondurma Makinesi

Dondurma Makinesi

Dondurma demek yaz demekse neden kendi dondurmanızı kendiniz yapmayasınız? Eğer hazır dondurmaları yerken içiniz rahat etmiyorsa ve bunu da kendiniz hazırlamak istiyorsanız sizi Cuisinart Dondurma Makinesi ile tanıştıralım.

Taze malzemelerinizle lezzetli dondurmalar yapacağınız bu makine aynı zamanda ferahlatıcı sorbe ve dondurulmuş yoğurt yapmanıza da olanak sağlıyor. İçerisindeki kabı 12 saat dondurduktan sonra istediğiniz zaman çıkarıp yiyebilirsiniz. Tam otomatik ve kullanımı kolay Cuisinart Dondurma Makinesi ile sıcaklarda serinlemek oldukça pratik hâle gelecek.

Ürünü incelemek ve satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Pide ve lahmacunlarınızı artık dışarıdan söylemenize gerek yok. Çünkü Karaca Gastro Pizza Makinesi var.

pizza makinesi

Dışarıdan yemek sipariş vermek her ne kadar pratik ve hızlı olsa da evde yapılan kadar sağlıklı olmadığı inkâr edilemez. Pizza ve lahmacun gibi tatlara düşkünleri düşünen Karaca da Gastro Pizza Makinesi ile sağlıklı alternatifler sunuyor.

Üstelik bu makine sadece pizza ve lahmacun yapmakla da yetinmiyor. Közde kestane&mısır, közde sebze, lavaş, tandır, etli ekmek, gözleme ve ramazan pidesini de Gastro Pizza Makinesi'nde pişirebilirsiniz. Sadece 5 dakikada hızlı ve taş fırın lezzetinde yemekler sunan makine, üstünde yer alan cam penceresi ile pişen ürünleri kontrol etme avantajı da sağlıyor.

Ürünü incelemek ve satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Eski yoğurt yapma tekniklerini geride bırakan Weewell Dijital Yoğurt Yapma Makinesi

yoğurt makinesi

Onlarca yıldır süregelen birçok yoğurt mayalama tekniği var. Fırında bekletmek, sarmak bunlardan sadece birkaçı olsa da kimi zaman yoğurt yapmak uzun uğraş gerektiriyor. Mayalama zamanını tutturmak gibi telaşa sokan vakitleri geride bırakmak, sağlıklı ve el yapımı yoğurt yemek isteyenlerin tercihlerinden biri de Weewell WYM400 Dijital Yoğurt Yapma Makinesi oluyor.

48 saate kadar istediğiniz zaman ayarını yaparak farklı yoğurt türleri yapabilirsiniz. Yoğurt yapmakta ideal sıcaklık önemli kurallardan biriyken makine, bunu sizin adınıza yaparak işinizi daha da kolaylaştırıyor. 7 adet 180 ml cam kavanozlar de makine ile birlikte geliyor. Bu sayede başka bir kavanoz aramadan doğrudan bunlarla yoğurdunuzu mayalayabilir, afiyetle yiyebilirsiniz.

Ürünü incelemek ve satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Mutfakta harcanan zamanı büyük ölçüde azaltan Russell Dilimleyici, Parçalayıcı ve Rende

rende makinesi

Özellikle salata sevenler için havuç ve salata gibi gıdaları rendelemek epey zahmetli olur. Yapacağınız yemeklerin üstüne serpeceğiniz kaşarı rendelemek de zira aynı şekilde. Ancak mutfakta bunlara harcayağınız zamanı minimuma indirmek istiyorsanız Russel Rende Makinesi ile tanışmalısınız.

Kesici, kaba ve ince rendeleme başlıkları olan bu makine ile hem işinizi oldukça kolaylaştırabilir hem de mutfağınıza renk katabilirsiniz.

Ürünü incelemek ve satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Sizin bu ürünlerden kullandığınız ve memnun olduğunuz veya satın almayı düşündüğünüz var mı?

#affiliate #işbirliği

Mutfak alışverişinde fikir verecek diğer içeriklerimiz:


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Suda Kaldığımızda Neden Sadece El ve Ayaklarımız Buruşur?
Suda Kaldığımızda Neden Sadece El ve Ayaklarımız Buruşur?

Havuzda, denizde veya banyoda uzun bir süre kaldığınızda ellerinizin ve ayaklarınızın nasıl buruştuğunu fark etmişsinizdir. Çoğumuzun deneyimlediği bu yaygın durumun altında düşündüğünüzden çok daha farklı sebepler yatıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu