USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Motorine Bir İndirim Daha Gelmesi Bekleniyor

Artarda gelen akaryakıt indirimlerinin arkası kesilmiyor. Son gelen bir habere göre motorine önümüzdeki hafta başından itibaren geçerli bir indirim bekleniyor. Benzin içinse henüz bir gelişme yok.

Motorine Bir İndirim Daha  Gelmesi Bekleniyor
23-07-2022 13:35
Google News

2022’nin ÖZETİ| başından beri uçan ve hatta 30 TL’ye ulaşan petrol fiyatları yavaş yavaş da olsa düşmeye devam ediyor. Sebebi ise Brent Petroldeki dalgalanmalar. Bu dalgalanmalar sonucunda geçtiğimiz haftalarda sizlere arka arkaya bir dizi akaryakıt indirimi haberleri vermiştik.

Bu sefer gelen bilgiye göre motorine neredeyse 1 TL’lik indirim geliyor. Gelen bilgiler arasında benzine bir indirim gelip gelmeyeceği konusunda bir bilgi yok. Gelin motorin indiriminin detaylarına beraber göz atalım.

Motorine 92 kuruş indirim gelmesi bekleniyor

Motorinin İstanbul’da güncel fiyatı şu an için 25,43 TL (Kaynak: Opet https://www.opet.com.tr/akaryakit-fiyatlari/istanbul-avrupa). Eğer bahsi geçen 92 kuruşluk indirim uygulanırsa motorinin litre fiyatı 24,51 TL olacak. Gelen haberlere göre beklenen 92 kuruşluk motorin indirimi, önümüzdeki Pazartesi günü (25 Temmuz) gecesinden itibaren geçerli olacak.

Eğer bahsi geçen indirim uygulanırsa motorinin litre fiyatı şehirden şehre farklılık göstermesiyle birlikte ortalama 24,50 TL seviyesine gerileyecek. Geçtiğimiz haftalarda ekonomi bakanı Nebati, akaryakıt fiyatlarında ilave düşüşler olacağını belirtmişti.

www.idrak34.com


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Emniyet Kemerindeki Kumaş Halka ve Düğmenin İşlevi Nedir?
Emniyet Kemerindeki Kumaş Halka ve Düğmenin İşlevi Nedir?

Araç içi güvenlikte emniyet kemerinin önemini hepimiz biliyoruz. Peki hiç emniyet kemerinizdeki detaylara dikkat etmiş miydiniz?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu