USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Mol Fehervar Galatasaray maçı canlı izle | Spor Smart HD internet yayını seyret

Haber 7 - Macaristan Ligi ekiplerinden Mol Fehervar, Avusturya'nın Hartberg kentindeki Profertil Arena'da Galatasaray ile kozlarını paylaşıyor. Bu karşılaşma, ülkemizde Spor Smart HD kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. Peki, Mol Fehervar Galatasaray maçı ne zaman ve saat

Mol Fehervar Galatasaray maçı canlı izle | Spor Smart HD internet yayını seyret
13-07-2022 19:28
Google News

Geçtiğimiz ÖZETİ| hafta Fenerbahçe ile karşılaşıp 3-0'lık mağlubiyetle sahadan ayrılan Mol Fehervar, bu kez Galatasaray'la kozlarını paylaşıyor. Bu müsabaka ülkemizde Spor Smart HD kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. Ancak binlerce futbol tutkunu, bu temel yayın bilgisi dışında karşılaşmanın ne zaman ve saat kaçta başladığını da araştırıyor. İşte, Mol Fehervar Galatasaray maçını internetten seyretme yöntemleri...

MOL FEHERVAR GALATASARAY MAÇI NASIL CANLI İZLENİR?

Macaristan ekibi Mol Fehervar ile Galatasaray arasındaki hazırlık maçı, ülkemizde Spor Smart HD kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. Ayrıca, D-Smart GO uygulamasında da maç yayını yapılıyor. Bu adresler dışında, TÜMSPOR'u ziyaret ederek karşılaşmaya dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

Okan Buruk ve Sergio Oliveira

HANGİ KANALDA?

Binlerce futbol tutkununun merakla beklediği Mol Fehervar Galatasaray maçı, 13 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00'de başlıyor. Avusturya'nın Hartberg kentindeki Profertil Arena'da oynanacak maç esnasında hava sıcaklığının 22 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor. Öte yandan karşılaşmayı binlerce futbolseverin tribünden takip etmesi de gündemde.

Galatasaray Avusturya'nın Graz kentinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken Kerem ile Patrick Van Aanholt arasında çıktığı iddia edilen kavga gündeme oturdu. Ancak ilerleyen saatlerde gerek Kerem gerek Van Aanholt, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla durumun basında yansıtıldığı şekliyle olmadığını ileri sürdü. Kerem ve Patrick, birlikte paylaştıkları fotoğrafta aralarında küçük çaplı bir gerilim olduğunu, konunun tatlıya bağlandığını anlattılar.

SIRADAKİ RAKİP SİGMA OLOMOUC!

Okan Buruk idaresindeki Galatasaray, Mol Fehervar maçından sonra bu kez Sigma Olomouc randevusuna yoğunlaşacak. Cimbomun Çekya ekibiyle oynayacağı karşılaşma, 16 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00'de, Profertil'de düzenlenecek.