USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Millet İttifakı neye hazırlanıyorlar? 'Özgüven patlaması' gerçek yüzlerini ortaya çıkardı!

Deprem felaketini fırsat gören ve 'Erdoğan buradan şamar yer' diye düşünen muhalif zihniyet, 'özgüven patlaması' yaşarken bu psikoloji ile AK Parti'yi ve milleti tehdit etmekten çekinmiyor.

Millet İttifakı neye hazırlanıyorlar? 'Özgüven patlaması' gerçek yüzlerini ortaya çıkardı!
09-03-2023 22:52
Google News

Haber7 ÖZETİ| - ÖZEL

“Helalleşmeceğiz”, “Başörtüsünü serbest bırakacağız”, “Yasaklar ve sansürler olmayacak” ifadeleriyle maval okuyan Millet İttifakı’nın bileşenleri ve destekçileri, seçim yaklaştıkça kin ve intikam hırslarını dışa vuruyor. Deprem felaketini fırsat gören ve "Erdoğan buradan şamar yer" diye düşünen zihniyet, bu 'özgüven' ile tehdit dilini kullanmaktan çekinmiyor.

Muhafazakar ve dindar seçmeni saflarına çekmek için 'takiye' yapan Millet İttifakı ve destekçileri, bir yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ‘diktatörlük’ ile suçlarken diğer yandan ise iktidara geldiklerinde gerçekleştirecekleri uygulamaları da itiraf ediyor.

Tüm Türkiye yastayken, 'seçim tahmini' sorulan Koray Aydın'dan çirkin cevapTüm Türkiye yastayken, "seçim tahmini" sorulan Koray Aydın'dan çirkin cevap

'Temel korkusu' sardı! 99 depreminin bakanı, 'Erdoğan buradan şamar yer' demişti ama...'Temel korkusu' sardı! 99 depreminin bakanı, "Erdoğan buradan şamar yer" demişti ama...

ŞİRİN PAYZIN’DAN ‘SON 2 AY’ TEHDİDİ

CHP’nin kanalı Halk TV'de sunuculuk yapan Şirin Payzın, 6'lı masanın adayını ilan etmesi sonrası zafer havasına girerek AK Parti’li seçmeni hedef aldı.

Seçim sonrası ‘hesaplaşacaklarını’ vurgulayan Payzın, AK Parti seçmenine ‘trol’ derken destek veren vatandaşlara “son 2 ay” ifadesiyle tehditler savurdu.

Payzın, ‘intikam’ itirafında bulunduğu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Troller için de hazin durum .. son 2 ay.. sonra uğraş dur.. Ben aslında para için yaptım de.. Ailem CHP li vallahi billahi diye anlat.. İsim benzerliği, hesabımı çalmışlar falan .. Zor yani.."

GP’DEN TEHDİT: SİZE BUNDAN SONRA YAŞAMA HAKKI YOK

Şirin Payzın ile aynı gün Cumhur İttifakı'na yönelik bir tehdit de Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) eski Başkanı ve Gelecek Partisi kurucu üyesi Yusuf Ziya Özcan'dan geldi.

GP’li Özcan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda terör örgütü FETÖ ve PKK ile bağlantısı olduğu gerekçesiyle kamu görevlerinden uzaklaştırılan KHK'lılar üzerinden AK Parti ve MHP'yi “Bundan sonra yaşama hakkınız yok” diyerek hedef aldı.

Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Sadece KHK'lılara yaptığınız zulümler ve aldığınız veballer sizi daima takip edecek ve bu alemde hak ettiğiniz cezayı göreceksiniz. AK Parti-MHP iktidarı size bundan böyle yaşama hakkı yok! Hesap verme zamanınız yaklaşıyor” ifadesinde bulundu.

Yoğun tepkilerin ardından tweetini silen ve yeni bir paylaşımda daha bulunan Özcan, "Tekrar yazayım. Benim kimseyi tehdit etmek gibi bir niyetim ve hakkım da yok. Yanlış bir ifadeydi ve mesajı sildim. Bu açıklamaya rağmen tekrar yazanlar olursa ya engelleyeceğim ya da hukuki yollara başvuracağım. Eleştiri iktidaradır ve hukukun rafa kaldırılması ile ilgilidir." açıklamasını yaptı.

HALK TV’DE BAKAN SOYLU’YA 'HAPİS' TEHDİDİ

Halk TV'de Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı davayla ilgili hukukçu Turgut Kazan açıklamalarda bulunurken, Şirin Payzın araya girip, "Bir anda Süleyman Soylu'yu içeride görme ihtimalimiz olabilir" dedi.