USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

MHP'nin CHP ziyaretinde gündem 'Cumhur İttifakı': 'İktidarın ortağı değiliz'

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan başkanlığındaki MHP heyeti; CHP Genel Merkezi’nde, CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü başkanlığındaki CHP heyeti ile bayramlaştı. Özarslan, Cumhur İttifakı ile ilgili olarak “İttifakın ortağıyız. Ama iktidarın

MHP'nin CHP ziyaretinde gündem 'Cumhur İttifakı': 'İktidarın ortağı değiliz'
10-07-2022 17:35
Google News

MHP ÖZETİ| Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan, MHP MYK üyesi Deniz Depboylu ve MYK üyesi Fatih Çetinkaya; CHP Genel Merkezi’nde, CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Kadın Kolları MYK üyesi Necla Kacan ve Gençlik Kolları MYK üyesi Uygar Elitog ile bayramlaştı.

Ziyaret sırasında, Süllü; “Siyasi etik yasasının mutlaka çıkması gerekiyor. Vatandaşın siyasetçiye olan güveninin son yıllarda çok yıprandığı bir süreçten geçiyoruz. Bizlere güvenmiyorlar. Oysa biz vatandaşın vekili olarak…” dedi. MHP MYK üyesi Depboylu, “Sayın Genel Başkanımızın bu konudaki hassasiyeti çok yüksek. Uzun zamandır hazırlanan bir çalışma vardı. Bu dönemde kanun teklifi olarak grubumuz sundu. Bu konu ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Özarslan, partisinin Cumhur İttifakı içindeki yeri ile ilgili olarak “Biz şunun altını çiziyoruz. İttifakın ortağıyız. Ama iktidarın ortağı değiliz” dedi. Süllü ise “Ama her şeye onay verince…” karşılığını verdi.