USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Meral Akşener: O zaman defterleri açarız, çukurun dibine girersin

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Karadeniz çalışması kapsamında bugün Giresun’un Bulancak ilçesinde de yurttaşlara hitap etti, Akşener, İktidar mensupları Güneydoğu’ya gidiyorlar faili meçhulcü diyorlar, Giresun’a geliyorlar PKK’lı diyorlar, karar ver kardeşim ben hangisiy

Meral Akşener: O zaman defterleri açarız, çukurun dibine girersin
20-07-2022 20:45
Google News

İYİ ÖZETİ| Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Giresun’un Bulancak ilçesinde dinlediği esnaf; “Hesap sormanızı isteriz. Yolsuzluk, hırsızlık yapan varsa, çalan varsa onlardan hesap sorulmasını isteriz. Biz buraya gece 3’te geliyoruz, kazandığım para helal, çalan varsa da Allah’a hesap verecek” dedi.

Başka bir esnaf ise “Bu ülke şartlarında şu anda Kanada’ya gitmek istiyorum. Şartlarımın iyi olmasına rağmen burada kalmak istemiyorum. Birçok arkadaşım gitti, hayat şartları daha rahat orada” diye konuştu.

Akşener, "Bana bu ülkede bu iktidar mensupları Güneydoğu’ya gidiyorlar faili meçhulcü diyorlar, Giresun’a geliyorlar PKK’lı diyorlar, karar ver kardeşim ben hangisiyim. O zaman defterleri açarız sen çukurun dibine girersin" ifadelerine yer verdi.