USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Meral Akşener 6'lı masadan temelli kalkıyor!

Seçim sürecinde Kılıçdaroğlu'nun adaylığını onaylamayan, masadan kalkan ve yeniden masaya oturmak zorunda kalan Meral Akşener'in, seçim hezimetinin ardından 6'lı masadan yeniden ayrılacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Meral Akşener 6'lı masadan temelli kalkıyor!
20-06-2023 14:08
Google News

Cumhurbaşkanlığı ÖZETİ| seçimleri öncesinde 6'lı masa adayının kim olacağı konusunda aylarca toplantılar yapan liderler arasında Kılıçdaroğlu'nun adaylığına sıcak bakmayan, masadan kalkıp yeniden oturan Meral Akşener'in, yaşanan seçim mağlubiyetinin ardından derin bir sessizliğe bürünmesi dikkatlerden kaçmadı. 

Meral Akşener'in çok kısa bir süre içerisinde sessizliğini bozarak 6'lı masayı yerden yere vurarak masadan yeniden ayrılacağı iddiası gündeme oturdu.

SAYMAZ: AKŞENER İTTİFAKTAN ÇIKTIKLARINI AÇIKLAYACAK

Gazeteci İsmail Saymaz, Sözcü TV'de katıldığı yayında, İYİP'in Kongre sürecine ilişkin bir kulis bilgisi paylaştı.

İYİP Genel Başkanı Meral Akşener'in parti kongresinde Millet İttifakı'ndan ayrılışını ilan edeceğini öne süren Saymaz, Akşener'in bunu ilan ederken seçim sürecine dair sert, köşeli cümleler kuracağını iddia etti.

Saymaz, "Üslubunun, içeriğinin sert olacağını duyuyorum. Millet İttifakı'yla ayrılığını iddia edecek ve İyi Parti bundan sonra milliyetçi muhafazakar bir üçüncü yol olarak konumlanacak" diye konuştu.